Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 13:25 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Axa76 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=103590 jeszcze taki bazarek - jeśli byłoby jakieś zainteresowanie, to takich rzeczy trochę mam, ewentualnie wytwarzam ;)

bardzo ładny ta twja biżuteria :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto lis 17, 2009 14:55 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dziekujemy axa za bazarki:)

A to aktualny i docelowy adres naszej strony ,narazie w powijakach ,ale brniemy do przodu :wink:
http://nadziejanadom.org/

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 17, 2009 15:00 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dzielna Japoneczka byla dzis znow u weta. Do czasu zastrzykow byla spokojna i usiadla dostojnie na stole, pozwalala sie zbadac. No, a potem oczywiscie szal przy zastrzykach. Musze Wam powiedziec, ze ona mi sie na poczatku wydawala taka lagodna i slodka kiciunia mniam mniam, ale widze, ze oprocz tej slodyczy, dziewczynka ma tez charakterek :twisted: :twisted:

A jakie obrazone miny strzela jak robie przy niej cos, co jej sie nie podoba 8O Co do zdrowia- dalej nie je i nie pije, choc od czasu do czasu cos skubnie, a sucha karme bardzo ma ochote jesc ale tylko polize i przestaje. W sumie zaczynam sie zastanawiac czy nie ma czegos z zebami :roll: bo dotychczas myslalalm, ze nie je, bo ma owrzodzony jezyczek, ale ona np potrafi mi lizac reke, w sumie wody czasem pochlipta. NO nie wiem, jutro powiem o tym wetce.

Katarek juz jej przechodzi, ale biegunka niestety nie. Convalescence jej smakuje, choc karmie ja strzykawka, ale bardzo ladnie zjada. Coraz gorzej znosi kroplowki. Nabrala sil i juz ciezko ja utrzymac 2 h pod kroplowka :roll: Bardzo bym chciala, zeby w koncu zaczela jesc i pic. Wetka mowi, ze nie jest jakos strasznie odwodniona, ale jednak dobrze tez nie jest, zwlaszcza przez te bieguny smierdzace paskudne :evil: :evil:

No nic. Walczymy dzielnie :) W ogole to ona naprawde zakochala sie w Stasku ;) NIestety, nie jest to milosc odwzajemniona :mrgreen: No, ale ten cholernik juz niejedno serce zlamal i to nie tylko kocie :wink:

Obrazek

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto lis 17, 2009 17:54 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

mar_tika pisze:Dziekujemy axa za bazarki:)

A to aktualny i docelowy adres naszej strony ,narazie w powijakach ,ale brniemy do przodu :wink:
http://nadziejanadom.org/

:ok:
hidi pisze:Dzielna Japoneczka byla dzis znow u weta. Do czasu zastrzykow byla spokojna i usiadla dostojnie na stole, pozwalala sie zbadac. No, a potem oczywiscie szal przy zastrzykach. Musze Wam powiedziec, ze ona mi sie na poczatku wydawala taka lagodna i slodka kiciunia mniam mniam, ale widze, ze oprocz tej slodyczy, dziewczynka ma tez charakterek :twisted: :twisted:

A jakie obrazone miny strzela jak robie przy niej cos, co jej sie nie podoba 8O Co do zdrowia- dalej nie je i nie pije, choc od czasu do czasu cos skubnie, a sucha karme bardzo ma ochote jesc ale tylko polize i przestaje. W sumie zaczynam sie zastanawiac czy nie ma czegos z zebami :roll: bo dotychczas myslalalm, ze nie je, bo ma owrzodzony jezyczek, ale ona np potrafi mi lizac reke, w sumie wody czasem pochlipta. NO nie wiem, jutro powiem o tym wetce.

Katarek juz jej przechodzi, ale biegunka niestety nie. Convalescence jej smakuje, choc karmie ja strzykawka, ale bardzo ladnie zjada. Coraz gorzej znosi kroplowki. Nabrala sil i juz ciezko ja utrzymac 2 h pod kroplowka :roll: Bardzo bym chciala, zeby w koncu zaczela jesc i pic. Wetka mowi, ze nie jest jakos strasznie odwodniona, ale jednak dobrze tez nie jest, zwlaszcza przez te bieguny smierdzace paskudne :evil: :evil:

No nic. Walczymy dzielnie :) W ogole to ona naprawde zakochala sie w Stasku ;) NIestety, nie jest to milosc odwzajemniona :mrgreen: No, ale ten cholernik juz niejedno serce zlamal i to nie tylko kocie :wink:

Obrazek

byle do przodu ...
a te zęby warto sprawdzić może jakiś się rusza i boli przy jedzeniu ??
Obrazek

Madziula

Post » Wto lis 17, 2009 17:59 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

A może ona nie zmieniła do końca zębów i gdzieś ją jedzenie uraża? Chciałaby sobie pochrupać, a nie może, bidulka. A taka śliczna jest...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto lis 17, 2009 18:11 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Choć do Świąt mamy jeszcze ponad miesiąc czasu, to juz wpłynęły do mnie pierwsze wpłaty :D Wszyscy wiemy jak ciężko jest utrzymac Kocia Chatkę , pieniądze na jedzenie, leczenie, czynsz, prąd i inne niezbędne rzeczy mamy tylko z bazarków, czasami jakiś dodatkowych wpłat i AKCJI robionych tu na forum. Dlatego bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki.

Zapraszam wszystkich i prosze o wpłaty, przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł
Mar_tika - 20 zł
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto lis 17, 2009 18:58 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

oooo na liście jestem :)
obiecuję wpłacić po 26 listopada pieniądza jakiegoś :)
Obrazek

Madziula

Post » Wto lis 17, 2009 19:13 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Madziula pisze:
Iweta pisze: Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Jak na razie jest bardzo małe "zainteresowanie" :roll: Prosze o wpłaty chociaz 5-10 zł, abyśmy mogli wyciągnąc jeszcze kilka kotów z celi śmierci

witam wtorkowo ... oczywiście wpłata poleci do was ale po wypłacie ... chwilowo mam braki ...

Jak sie zadeklarowałas , to ja wpisałam :roll: :wink:

Iweta

Post » Wto lis 17, 2009 20:08 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

i dobrze ... ;)
Obrazek

Madziula

Post » Wto lis 17, 2009 21:31 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Marta jakbys miała śmierdziela na tymczasie to dopiero mogłabyś coś powiedzieć o śmierdzacych biegunkach :wink:
Bedzie dobrze.Mala dostaje kroplówy + witaminy wiec jest nawodniona nie ma potrzeby picia,a jak karmisz ją convalescencem to w żoładku też jest treść pokarmowa .Nie ma się co martwić ,z dnia na dzień bedzie coraz lepiej :ok:

Madziula nie przjmuj się ja tez jestem na liście i też przelew bedzie pod koniec miesiąca :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 17, 2009 22:59 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

No dziewczyny i chłopaki witam wszystkich serdecznie po cudownym urlopiku :D nie chcę Was wkurzać, tempetarurka w ciągu dnia tak około 30 stopni :mrgreen: a wieczorkami tak około 20 stopni :mrgreen: na razie jestem lekko padnięta, ale szczęśliwie wylądowałam więc jest dobrze, zakupy bazarkowe porobione więc jak się obrobię będzie bazarek egipski :lol:
Jak widzę dobre wieści przeplatają się ze złymi, ale chyba tych dobrych więcej :lol:
Dziewczyny jeśli wszystko dobrze pójdzie od soboty rano będę miała wolną chatę :D (mój TŻ wyjeżdża na tydzień) więc tak myślałam że może w sobotę wszystkie kociaki lądują u mnie w domu a my naświetlamy kociarnię i odkażamy czym się da :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lis 17, 2009 23:37 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

FANTASTYCZNY POMYSŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasze kociaste do Ciebie i jazda. Dezynfekcja pełna :twisted: Wirkon jest, lampa czeka na odpalenie to tylko jeszcze kto chętny do pomocy?????????????????????

A apropo Teresa......Czy i Ja mogłabym skorzystać z nieobecności Marka?
W moim pokoiku tymczasowym, gdzie mieszkam Ja i obecnie 6 kotów, też przydałoby się naświetlić i i zdezynfekować :mrgreen: Jeśli nie masz nic przeciw to było by zarąbiście. Oczywiście chodzi o to czy mogę ekipę wpakować do Ciebie na jakieś 5 godzin :mrgreen:

Nasz pokój ma 6 metrów kwadratowych i mieszka w nim 7 osobników :twisted: To NIE wychodzi nawet 1m na łeb :evil:
MIKUŚ

Post » Wto lis 17, 2009 23:41 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Hmm, a więźniowie muszą mieć 3 m na głowę, i gdzie tu sprawiedliwość ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro lis 18, 2009 6:42 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Iweta pisze: Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Choć do Świąt mamy jeszcze ponad miesiąc czasu, to juz wpłynęły do mnie pierwsze wpłaty :D Wszyscy wiemy jak ciężko jest utrzymac Kocia Chatkę , pieniądze na jedzenie, leczenie, czynsz, prąd i inne niezbędne rzeczy mamy tylko z bazarków, czasami jakiś dodatkowych wpłat i AKCJI robionych tu na forum. Dlatego bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki.

Zapraszam wszystkich i prosze o wpłaty, przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł
Mar_tika - 20 zł
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -

Nieustająco namawiam do pomocy dla Kociej Chatki i zapraszam na moje bazarki.

viewtopic.php?f=20&t=103470

viewtopic.php?f=20&t=103524

viewtopic.php?f=20&t=103473

viewtopic.php?f=20&t=103471

A to mój ostatni-wczorajszy bazarek :wink:

viewtopic.php?f=20&t=103620

Iweta

Post » Śro lis 18, 2009 7:50 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

terenia1 pisze:No dziewczyny i chłopaki witam wszystkich serdecznie po cudownym urlopiku :D nie chcę Was wkurzać, tempetarurka w ciągu dnia tak około 30 stopni :mrgreen: a wieczorkami tak około 20 stopni :mrgreen: na razie jestem lekko padnięta, ale szczęśliwie wylądowałam więc jest dobrze, zakupy bazarkowe porobione więc jak się obrobię będzie bazarek egipski :lol:
Jak widzę dobre wieści przeplatają się ze złymi, ale chyba tych dobrych więcej :lol:
Dziewczyny jeśli wszystko dobrze pójdzie od soboty rano będę miała wolną chatę :D (mój TŻ wyjeżdża na tydzień) więc tak myślałam że może w sobotę wszystkie kociaki lądują u mnie w domu a my naświetlamy kociarnię i odkażamy czym się da :D

witaj :)
nie mogę się doczekać tych bazarków :)
Obrazek

Madziula

[poprzednia][następna]