Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Będziemy się cieszyć, jak już wybędą, dobra?
OKI pisze:Byłam dziś na PA u Awanturki, oczywiście pomieszałam - do towarzystwa będzie miała kotkę, nie kocurka. Fantastyczna przylepka, w sam raz dla Alix - pingwiniczka![]()
Dom super, przejęty strasznie, z milionem pytań i zabezpieczonymi oknami![]()
Jutro 'przeglądy gwarancyjne' obu panienek i, jak się wyrobię, Awanturka już wieczorem będzie zwiedzać nowe włości. Termin wyprowadzki Jeża jeszcze nie jest ustalony co do daty, ale dziś już nie miałam głowy.
I ponownie proszę o poparcie fundacji JOKOT w krakvetowskim głosowaniu, w końcu to za ich pośrednictwem dziewuchy trafiły do mnie
OKI pisze:Ale tam nie ma nic na temat dokacania Dużych![]()
To są w końcu dwie dziewuchy w wieku 3 i 4 miesiące.
Tylko Fionka też była za krótko z matką i rodzeństwem, gdzieś do 6-7 tygodnia![]()
Zobaczymy jak będzie, na razie jest chyba ciut lepiejJak się nie poprawi to pomyślę - jakoś nie przepadam za ściąganiem DSów na miau
_ogonek_ pisze:OKI pisze:Ale tam nie ma nic na temat dokacania Dużych![]()
Tylko Fionka też była za krótko z matką i rodzeństwem, gdzieś do 6-7 tygodnia![]()
Zobaczymy jak będzie, na razie jest chyba ciut lepiejJak się nie poprawi to pomyślę - jakoś nie przepadam za ściąganiem DSów na miau
Będzie dobrzeMusi
OKI pisze:_ogonek_ pisze:OKI pisze:Ale tam nie ma nic na temat dokacania Dużych![]()
Będzie dobrzeMusi
O ile się Duża nie zapłacze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], nfd, Szymkowa i 787 gości