Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Zmień tytuł bo dużo osób myśli, że to wątek już zakończonego konkursu a nie Schroniska i Was nie odwiedza
Nowa_Sztno pisze:Jak to jedzą makaron?!?!?!?!?!?!?
Dzisiaj to wyjaśnię!
Jeśli chodzi o zdjęcia kotów (i psów) do adopcji, zarówno ze schroniska jak i z domów tymczasowych, to już pisałam, ale powtórzę raz jeszcze: WSZYSTKIE zdjęcia zwierzaków ze Szczytna i okolic, można umieścić w zakładce "Adopcje" na stronie gabinetu weterynaryjnego w Sz-tnie. Strona działa od niedawna, codziennie coraz więcej osób ją odwiedza. Zawsze to jakaś dodatkowa, bezpłatna opcja zamieszczania ogłoszeń.
Nie wiem kiedy podjadę do schroniska, postaram się w przyszłym tygodniu. Muszę tylko trafić na kierowniczkę, żeby porobić zdjęcia od razu z nr ewidencyjnym zwierzaków. Ale na razie mogę wrzucić te zdjęcia, które macie zrobione.
joanna3113 pisze:Ja bardzo dziękuję za adopcje moich tymczasów w Szczytnie jeszcze nie spotkałam się z rozsądną osobą, chociaż jak rozmawiałam z dr z Rysia to też uważa że niech koty żyją krótko ale na wolności, ja jestem przeciwniczką domów wychodzących, wymagam zabezpieczeń.
horacy 7 pisze:Mam jakieś fotki z wczoraj.Mało tu piszę bo nic to nie zmienia dla tych kotów .Koty mimo wygranej karmy jedzą makaron ,mam fotki z wczoraj misek.Klikanie to zbyt mało by pomóc trzeba tam być i pilnować wielu spraw inaczej to tylko czcze pisanie i nic więcej.dlatego o kotach ze schroniska piszę ew. na wątku tymczasów.
Jest to wątek, którym chcemy promować koty ze schroniska w Szczytnie czy też koty niestety błąkające się po ulicach Szczytna, czy porzucone.
kussad pisze:Zmień tytuł bo dużo osób myśli, że to wątek już zakończonego konkursu a nie Schroniska i Was nie odwiedza
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 80 gości