Agneska pisze:Acha, Salvadore wpuścił bombę głębinową i zapadła niezręczna cisza.![]()
Przejszłabym się, ale nie jestem pewna czy Alebowie wiedzą i czy będą przygotowani na okoliczność.
spontan. spontan...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Acha, Salvadore wpuścił bombę głębinową i zapadła niezręczna cisza.![]()
Przejszłabym się, ale nie jestem pewna czy Alebowie wiedzą i czy będą przygotowani na okoliczność.
alix76 pisze:Ktoś powiedział IMPREZA??
salvadoredali67 pisze:Agneska pisze:Acha, Salvadore wpuścił bombę głębinową i zapadła niezręczna cisza.![]()
spontan. spontan...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znów znalazłam kota..biedaka już od jakiegoś czasu widzę na ulicy - zwykle przede mną zwiewał, gdzie pieprz rośnie, a tu dziś siedzi skulony, zmarznięty przy zamkniętej piwnicy. dał się bez problemu wziąć na ręce i przyniosłam go do domu. jest dość spokojny, nie wiem, czy nie chory (na pewno ma coś z oczkiem, zachodzi mu wewnętrzna powieka). teraz siedzi w klatce, bo szczeniak nie da nam spać, bo nie wie, co to kot i kot zje nam szczury (nie reaguje na nie jakoś bardzo, ale go tam nie zostawię). jutro oczywiście obowiązkowo idziemy do weta. ktoś mógłby dać kotu dt? kot wygląda na domowego, jakby go ktoś wyrzucił i jakiś czas żył na ulicy.
salvadoredali67 pisze:168 jajuszek.... .ależ musiało boleć........
*anika* pisze:salvadoredali67 pisze:168 jajuszek.... .ależ musiało boleć........
a jak te macice wycinane i jajniki musiały boleć![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 43 gości