Tunisia pisze:
muszę się zniżyć do Twojego poziomu PariahSoul cytat: "draniu" masz jakąkolwiek zgodę na publikowanie w necie zdjęć jakiegokolwiek pracownika naszego schroniska? hę?
nawet na tym wątku, gdzie większości z Was emocje zablokowały resztki rozumu
puknijcie się czasami w głowę zanim opiszecie swoje imaginacje uznając je za autentyczne czy napiszecie coś niesprawdzonego, co potem będzie powtarzać głupio sto osób
Witam
Bardzo przepraszam, zgody oczywiście nie mam, zdjątka mogę usunąć. Są w linku w pierwszym poście... Po prostu myślę, że nie każdy musi przez to wchodzić na stronę RMF24 i użerać się z tamtą przeglądarką.
a
"zaniżając poziom":. Nie sprzedaję ich ani nie przywłaszczam jako swoje, poza tym, na stronie RMF24 nie ma żadnej informacji że są one coypright czyli ta przemiła pani raczej nie zastrzegła sobie, że nigdzie nie można jej oglądać jak zajmuję się kicią poza RMF24. Chyba, że jesteś jej rzeczniczką? Jedyne czego nie zrobiłem to nie podałem źródła strony i autora zdjęć, co już poprawiłem
EDIT: Chodzi o to, że jeśli jeśli będziesz miała wyrazny sygnał od tej wspaniałej pani, że nie życzy sobie by jej zdjęcia ukazywały się w celach czysto informacyjnych i poglądowych, to bardzo chętnie i od razu je usunę... Póki co chciałem ułatwić do nich dostęp... Ahh i pisząc "dranie" nie miałem nic złego na myśli, oprócz
maksymalnie niewygodnej obsługi strony RMF, z blokującą się co chwile galerią i niemożnością kliknięcia w cokolwiek , oprócz odświeżania stronyPozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim pracownikom i wolontariuszom KRK schroniska.