Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanja pisze:Moze wziac Dygotke? Ona tak placze i potrzebuje swojego czlowieka. Moze chwyci kogos za serce?
wistra pisze:jakby sie nie udalo nikogo znalezc, dajcie znac. Chyba, ze nie powiknien byc ten sam kot w obydwa dni
miszelina pisze:vanja pisze:Moze wziac Dygotke? Ona tak placze i potrzebuje swojego czlowieka. Moze chwyci kogos za serce?
Dygotka jest zaplanowana w sobotę na 17.00, nie usiedzi 5 godzin![]()
Rozumiem powody Kingi, ale mamy poważny problem: potrzebny kot na godz. 15.00 na sobotę.
No chyba, żeby Sezam wytrzymał do 14.00 (to są trzy godziny), pani Magda przywiozła Flipa lub Flapa na 14. (też na 3 godziny) i Dygocia na koniec (też trzy godziny).
Co sądzicie?
Nie wiem, czy Sezam wytrzyma i czy wytrzyma Flap. Dygotka da radę, tak jak w ubiegłym tygodniu.
edit_f pisze:miszelina pisze:vanja pisze:Moze wziac Dygotke? Ona tak placze i potrzebuje swojego czlowieka. Moze chwyci kogos za serce?
Dygotka jest zaplanowana w sobotę na 17.00, nie usiedzi 5 godzin![]()
Rozumiem powody Kingi, ale mamy poważny problem: potrzebny kot na godz. 15.00 na sobotę.
No chyba, żeby Sezam wytrzymał do 14.00 (to są trzy godziny), pani Magda przywiozła Flipa lub Flapa na 14. (też na 3 godziny) i Dygocia na koniec (też trzy godziny).
Co sądzicie?
Nie wiem, czy Sezam wytrzyma i czy wytrzyma Flap. Dygotka da radę, tak jak w ubiegłym tygodniu.
nie dawajcie proszę do GK Dygotki na więcej niż trzy godziny.. 2-3 godziny to i tak dużo dla kota..
Dygotka była dzielna, ale długo nie wytrzymuje na rączkach.. po kilku minutach się niecierpliwi.. ja siedziałam na podłodze i ona wtedy na kolanach lubiła się rozłożyć.. ale od tego wilka można dostać.. chodziła dzielnie na smyczce, ale dla niej też to jakieś nerwy..
Lila_iwa pisze:Wiem, że na forum można się wypowiadać swoje opinie i i mieć odmienne zdanie, ale nie wolno
obrazać innych i używać wulgarnych słow, jak to zrobiła forumowiczka Akima. Jest to wbrew regulaminowi. AFN traci na wizerunku przez takie wypowiedzi.
Sprawę postu zgłosiłam moderatorowi.
Tweety pisze:Coś trzeba z tymi kotami przekombinować, nie ma możliwości aby były 3 godziny, bo to stanowczo za dużo. Siądę nocą i pomyślę
edit_f pisze:hmm.. dostałam dziś taką książeczkę zdrowia dla psa.. a w niej:
"- zawsze karmimy psa po zjedzeniu własnego posiłku.
- nie pozwalajmy wchodzić psu do sypialni, łazienki i innych pomieszczeń osobistych. jeśli się to zdarzy egzekwujmy jego posłuszeństwo i wyjście na komendę.
- nie pozwalajmy na leżenie na fotelu, kanapie czy naszych kolanach
- nie pozwalajmy sobiwe na skupianie całej uwagi na psie, starajmy się wołać go po imieniu, dopiero wtedy sięz nim pobawić.
- zawsze to my pwoinniśmy znaleźć się pierwsi przy drzwich wychodząch z domu, przechodząc z jednego pomieszczenia do drugiego
- nie omijajmy psa przechodząc nad nim czy obok - pamiętajmy żę to pies powinien się przesunąć.."
to jakaś masakra chyba..
ciekawe, czy instrukcja obługi kota, spisana przez tego autora, byłaby taka sama..
miszelina pisze:Tweety pisze:Coś trzeba z tymi kotami przekombinować, nie ma możliwości aby były 3 godziny, bo to stanowczo za dużo. Siądę nocą i pomyślę
A czy realne byłoby przywiezienie Flipa i Flapa, znaczy obu, powiedzmy na 13.30?
Żeby byli na zmianę przez 3,5 godziny w sumie. Bo jest klatka....
edit_f pisze:hmm.. dostałam dziś taką książeczkę zdrowia dla psa.. a w niej:
"- zawsze karmimy psa po zjedzeniu własnego posiłku.
- nie pozwalajmy wchodzić psu do sypialni, łazienki i innych pomieszczeń osobistych. jeśli się to zdarzy egzekwujmy jego posłuszeństwo i wyjście na komendę.
- nie pozwalajmy na leżenie na fotelu, kanapie czy naszych kolanach
- nie pozwalajmy sobiwe na skupianie całej uwagi na psie, starajmy się wołać go po imieniu, dopiero wtedy sięz nim pobawić.
- zawsze to my pwoinniśmy znaleźć się pierwsi przy drzwich wychodząch z domu, przechodząc z jednego pomieszczenia do drugiego
- nie omijajmy psa przechodząc nad nim czy obok - pamiętajmy żę to pies powinien się przesunąć.."
to jakaś masakra chyba..
ciekawe, czy instrukcja obługi kota, spisana przez tego autora, byłaby taka sama..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 149 gości