25 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2011 17:45 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Na forum jest osoba która posądza mnie o defraudację pieniędzy dla kotów p. Haliny. Myślę, że najlepszym dowodem na to, że tak nie jest są faktury od weterynarza. Gdyby jednak ktoś chciał mieć pewność, że pieniądze są przekazywane do właściwych rąk mogę podać nr p. Haliny i wetów na pw. Oni potwierdzą jakie kwoty otrzymują. :)

Piszę to tutaj ponieważ nie chcę przed nikim niczego ukrywać, a wątek prowadzę bo mnie o to poproszono.
Niedługo pieniądze na koty p. Haliny będą trafiać na konto Stowarzyszenia "Kundelek". Jest to nowe stowarzyszenie i jeszcze nie ma założonego konta bankowego.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw paź 06, 2011 18:03 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Dyktatura pisze:Na forum jest osoba która posądza mnie o defraudację pieniędzy dla kotów p. Haliny.

Ania to chyba jakiś żart 8O :?

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Czw paź 06, 2011 18:08 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

martaslupsk pisze:
Dyktatura pisze:Na forum jest osoba która posądza mnie o defraudację pieniędzy dla kotów p. Haliny.

8O
jak to, a na jakiej podstawie
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw paź 06, 2011 18:09 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

martaslupsk pisze:

Niestety nie. Jest to bardzo przykre i na prawdę kołacze mi się po głowie tysiąc myśli. Chyba przekażę tej osobie wątek do prowadzenia, wszak ona tez ma kontakt z p. Haliną.

Dyktatura

Post » Czw paź 06, 2011 18:10 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Anda pisze:
martaslupsk pisze:

8O
jak to, a na jakiej podstawie

Nie wiem na jakiej. Rozliczam się z p. Haliną i z Wami nie z tą osobą.
Czasami wysyłam pieniądze bezpośrednio do wetów.

Dyktatura

Post » Czw paź 06, 2011 18:13 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Kurcze to jest chore, Anka ja dam sobie za Twoją uczciwość wszystkie kończyny uciachać.... a tu takie pomówienia.....na jakiej podstawie?

martaslupsk

Post » Czw paź 06, 2011 18:20 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

martaslupsk pisze:Kurcze to jest chore, Anka ja dam sobie za Twoją uczciwość wszystkie kończyny uciachać.... a tu takie pomówienia.....na jakiej podstawie?

Marta nie wiem. Sama jestem w szoku. Czuję się okropnie. Zawsze znajdzie sie taki ktoś, kto z zazdrości za wszelką cenę będzie chciał podciąć Ci skrzydła. Problem w tym, że nie JA na tym ucierpię tylko koty.

Dyktatura

Post » Czw paź 06, 2011 18:32 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Aniu wszystko się wyjaśni . Znam Cię masę lat i wiem ,że jesteś uczciwa. Szkoda tylko, że nowe osoby które będą chciały pomóc kociakom mogą się wahać:(

martaslupsk

Post » Czw paź 06, 2011 19:07 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Ania, chyba to żart... Do tego niesmaczny. Co za ludzie :evil:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Czw paź 06, 2011 19:10 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Myślę,że osoba która oskarżyła Anię o defraudację pieniędzy powinna wyjaśnić jakie ma podstawy do tego by tak twierdzić. :evil:

martaslupsk

Post » Czw paź 06, 2011 19:14 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

I chyba powinna się odważyć przyznać do tego otwarcie a nie poza wątkiem. :|
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw paź 06, 2011 19:18 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Anda pisze:I chyba powinna się odważyć przyznać do tego otwarcie a nie poza wątkiem. :|

chyba ,że nie ma dowodów.....wtedy się nie odważy.
mega niesmaczna sytuacja :?

martaslupsk

Post » Czw paź 06, 2011 19:23 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Śmieszne. Nie rozumiem, jak można posądzać Anię o to, że kradnie kasę... Przecież wstawia faktury, zdjęcia- widać, w jakim stanie są koty, że wymagają leczenia, zdjęcia z remontu też były. I przed, i po. Ciekawe, skąd się biorą takie informacje ? Przecież też każdy, kto wpłacił może potwierdzić, ile wpłacił. A faktura potwierdzi to, ile zostało przekazane wetowi... Nie wiem, na jakiej podstawie Ania jest osądzana..
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw paź 06, 2011 19:29 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Kinga też nie do końca. Nie zapominaj, że niektóre, wcześniejsze, pieniądze szły na jedzenie dla kotów.
Moją wina jest to, że nie kazałam p. Halinie zbierać za to jedzenie chociażby paragonów.

Łączna kwota zadeklarowana na kociaki to 605 zł. Kwota ta zostanie w całości przekazana wetom u których koty były leczone, póki co pieniądze wręczyłam do rąk p. Haliny.
Ostatnio edytowano Wto paź 11, 2011 10:08 przez Dyktatura, łącznie edytowano 1 raz

Dyktatura

Post » Czw paź 06, 2011 19:40 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Dyktatura pisze:
zjawka pisze:Widzę, że zdobywacie fundusze bazarkami...Mogłabym dać trochę książek, tytuły chyba niezłe np.kilka sztuka " Kot który...", sama nie zajmę się tym bo ani czasu ani wprawy :? Jezeli kogoś zainteresuje to proszę o kontakt.

Mogę zająć się bazarkiem, tylko jak wtedy zrobimy z książkami skoro są u Ciebie?

Jestem z Koszalina więc to żaden kłopot podrzucić paczkę w jakieś umówione miejsce. Pytanie tylko, czy mam sama skompletować, czy proponowane tytuły dać do " autoryzacji"- żeby nie zasypywać takimi, które maja małe sznse na zbyt ( tylko kto to przewidzi?)
Pozdrawiam i życzę siły do dalszych działan na rzecz Futerek :D

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

[poprzednia][następna]