TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 21:16 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Rano miałam totalnego doła :oops: bo znów kolejny młody kot szuka domu , a dokładniej jest to rudy młody i z obrożą i mimo ogłoszeń na moim osiedlu że szukamy właściciela nie ma odzewu :evil: , na razie jest u mojej znajomej :oops: , pani ma już kilka kotów i dokarmia i ma ta pani ponad 80 lat i obiecałam jej ze pomogę znaleźć dla kota dom , bede u nie jutro o 21 porobić zdjęcia .

Ale mamy tez wspaniałe wieści :lol: , kocurek od Lidzi pojechał do DS , do Bierunia go razem zawiozłyśmy , domek super :1luvu:
A tez dzis była na rozmowe u Oli pani która chce adoptować czarna koteńke , i być moze pojedzie tez do DS :lol:
Bardzo i to bardzo Wam dziękuje za pomoc w ogłoszeniach :1luvu:

Nadal domu szukają buraki i rudaski ... oraz dorosłe .

O Rysia domek nie dzwonił :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lis 02, 2010 21:51 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Pingwinka:
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 02, 2010 22:12 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Pingwinka szczęsliwa w DS :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 02, 2010 22:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Oby więcej tak dobrych wieści :ok:

Słuchajcie, pogadam z CatAngel, żeby porobiła ogłoszenia dla Mańka :)

Czy jakieś inne też są chętne na podbój interneta? 8)

Nie ma na co czekać- jest dobra passa, to trzeba korzystać- widać dużo Dużych przemyślało sprawę milusiego futerka na długie, chłodne wieczory... :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Wto lis 02, 2010 22:42 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Kacperek:

Obrazek

Obrazek

Kacperek i Perelka:

Obrazek

Celinka i Czarus - grzeczne i oswojone:

Obrazek

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 02, 2010 22:51 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Dzieki Caragh za wklejenie fotek :)
Mała Perełka być może bedzie miała domek ale Kacperek nadal szuka domku , a te starsze około 5 miesieczne Czaruś i Celinka koniecznie razem do DS bo sa ze sobą bardzo mocno zrzyte , Czaruś przed adopcją zostanie wykastrowany ...
No i nadal tez domki szkaja rudy Rysiu , Laciaty Maniuś i nowy rudy ....
U Oli sa jeszcze 2 dorosłe koty w klatkach do adopcji a dokładniej dymna Gabi i czarna z odrobinką abieli ( zapomniała imie :oops: ) . Jak tylko bede miała chwilke wolna to porobie też im zdjęcia i bede Was prosic o pomoc w szukaniu im domu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 02, 2010 23:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

kurcze, mam nadzieje, ze to tylko powaga dzisiejszego dnia spowodowala, ze domek nie zadzwonil w sprawie Rysia... Mail wygladal interesujaco, wiec tak chcialam, zeby choc wizyta przedadopcyjna byla... chcialam im dac szanse... mam nadzieje, ze zadzwonia, a jesli nie, to mam pewien plan i nie zawaham sie z niego skorzystac :mrgreen:
Buuuuuuuuziaczki w slodki Rysiowy pysio :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzis duzo myslalam o Manku... Mam nadzieje, ze tegoroczna gwiazdke spedzi juz w swoim domku, bardzo bym tego chciala... :oops: Zadzwonie jutro do Oli w sprawie tej wystawy... Ale sie tez zastanawiam, jesli bedzie mozliwosc byc tam z Mankiem, to chcialabym na to poswiecic caly dzien albo chociaz ok.6 godzin... Zastanawiam sie, jak on wytrzyma tyle czasu w klatce... Tam nie ma warunkow na spacer...W srodku nie ma mowy, bo wozki i ludzie pedza nie patrzac na nic i nikogo, na zewnatrz tez raczej nie ma spokojnego miejsca... :roll: Na razie nie wiem, co w zwiazku z tym wymyslec, ale moze cos sie uda... Podsuncie jakis pomysl na ew.rozwiazanie problemu... Maniek lubi zaciszne miejsca, parki na spacery, tam nie ma takiej mozliwosci... :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lis 02, 2010 23:48 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

pingwinka jest sliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu: rozczulaja mnie te biale skarpetki i biale wasiki... :1luvu: :1luvu: wpada w oko, wiec mam nadzieje, ze i w serce zapadla porzadnie :ok: :ok:

Kociara82

Post » Śro lis 03, 2010 0:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Parę godzin w klatce a alternatywa domu to żaden dramat :twisted: , a przecież Maniuś u mnie tez ma za ciasno i to bardzo :roll:
A nie raz trasa do nowego domku może trwać o wiele dłużej i czy trzeba patrzeć że się będzie męczył w transporterze czy potrzeć że znajdzie dom :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 03, 2010 0:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

wiem, ja to wiem, ale sama wiesz, jak on potrafi marudzic... :roll:
bedzie go trzeba jakos zabawiac ;) zeby odwrocic jego uwage od tego, ze w klatce siedzi.. Cos wymysle... :wink:

Kociara82

Post » Śro lis 03, 2010 0:34 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Kociara82 pisze:wiem, ja to wiem, ale sama wiesz, jak on potrafi marudzic... :roll:
bedzie go trzeba jakos zabawiac ;) zeby odwrocic jego uwage od tego, ze w klatce siedzi.. Cos wymysle... :wink:

Mam nadzieje że to zadanie nie będzie dla ciebie nie wykonalne :twisted: Ja go mam na co dzień :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 03, 2010 0:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

latwo nie bedzie, to fakt, bo z tym maruda czasem ciezko wytrzymac, ale tobie tego mowic nie trzeba, znasz to z autopsji :D raz sie mizia, ze sama slodycz, raz miauczy pod drzwiami i marudzi przy jedzeniu, ze nic ino udusic gada :ryk: :ryk: A wyglada tak niewinnie, jak aniolek hehehe :ryk: :ryk: Nie wiem jeszcze co, ale cos wymysle :) Jak macie jakies pomysly na zabawienie "kolegi Manka" to dajcie znac, kazdy pomysl sie przyda :ryk:

Kociara82

Post » Śro lis 03, 2010 0:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Ba , tylko ze ja mam tylko dwie ręce a i doba ma za mało godzin :roll: a i tak nikt do pomocy do Mańka nie przychodzi :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 03, 2010 12:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

dzis byl telefon w sprawie Manka, Justa sprawe przekazala mnie, ale niestety nie moge sie dodzwonic do tych ludzi. Wciaz nikt nie odbibera. Niedlugo mykam do pracy, bede uchwytna dopiero kolo 21 najwczesniej... :roll: Mam andzieje ze jeszcze dzis uda sie skontaktowac i porozmawiac wstepnie... trzymajcie kciuki, bardzo mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Post » Śro lis 03, 2010 12:51 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z239229947 516-269-049 malego rudego kotka chca, nie wiem, czy tamta pani sie odezwala w sprawie Rysia czy nie... ale moze warto rozwazyc powyzsza opcje?

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z239377754 mloda kotke chca, wiec moze ta nowa kicia?

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z239571773 martad25@interia.pl , gg: 3090188 hmmm??

Kociara82

[poprzednia][następna]