Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Elżbieta pisze:Zapisz,,Ela i Waldek,,!
Powiedz jak myślisz-chcemy kupić obróżkę dla małej.Spotkalismy się bowiem z opinią,że w przypadku kotów bezdomnych taka obróżka może byc jakimś zabezpieczeniem przed złymi ludżmi.jak myslisz czy to dobry pomysł?No i oczywiście konto poprosimy na PW.Tak jak zaznaczałam wpłaty dokonamy na początku lutego.
Elżbieta
mestudio pisze:Fela to taka prawdziwa kobieta, bardzo mi się podoba. Jest zupełnie inna od delikatnej panny Bąbelek. Ja ją poproszę do paryBędę miała dwie piękne i zupełnie różne dziewczyny i jeszcze Pompona u Ani Rylskiej. Piękna gromadka mruczków.
kotalizator pisze:Szczerze mówiąc mam wątpliwości co do tego na ile bezpieczna może być jakakolwiek obroża. Bardzo boję się zaczepienia, zahaczenia itp
Czy uważacie, że są bezpieczne obroże?
Może się mylę, po prostu ja nawet jak ubieram kotu szelki, to boję się go na chwilę zostawić samego.
Czekam na opinie w tej sprawie
Marmotka pisze:Jak miło tak sobie poczytać o radości Pani Izy![]()
Koty rozchodzą się jak ciepłe bułeczki![]()
Ja bym chciała mieć jeszcze udział w tej klatce-łapce.... Czy zdążę się dołożyć?
po obroży widać, że kot ma właściciela i może ktoś mu przez to krzywdy nie zrobi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości