Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 20, 2014 7:30 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu a może ta praca nowa byłaby lżejsza i lepiej płatna to byś z tej popołudniowej zrezygnowala?

Wczoraj podrzucilam zarelko kociakom osiedlowym, jak się te saszetki otwiera to pachną lepiej niż ludzka wedlinka;) kupiłam na szybko saszetki whiskas bo tylko takie były w osiedlowym co prawda szlam zupełnie po coś innego ale jak zobaczyłam kociaka przy prawie pustej misce to kupiłam co było,ale chyba było dobre:)

Dorciu aż się serce raduje jak się czyta o tych domkach które znajdujesz Futerek :)

Muszę się do Kary uśmiechnąć może zrobiłoby się jakiś bazarek, co prawda ostatni na Polę tak mnie umeczył, ale jak są fanty to można byłoby coś rozkręcić :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lut 20, 2014 10:53 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dzień doberek Dorciu :D
Wspaniałe wieści z Guciowego domku :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lut 20, 2014 11:45 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dzień dobry kochani.
Byczę się :mrgreen: oczywiście razem z całą trzódką :wink:
Właściwie tylko Demi się bawi ,reszta posypia lub robi toaletę. :roll:
Kropka znów kaszle :cry:

kaja888 pisze:Dorciu a może ta praca nowa byłaby lżejsza i lepiej płatna to byś z tej popołudniowej zrezygnowala?

Wczoraj podrzucilam zarelko kociakom osiedlowym, jak się te saszetki otwiera to pachną lepiej niż ludzka wedlinka;) kupiłam na szybko saszetki whiskas bo tylko takie były w osiedlowym co prawda szlam zupełnie po coś innego ale jak zobaczyłam kociaka przy prawie pustej misce to kupiłam co było,ale chyba było dobre:)

Dorciu aż się serce raduje jak się czyta o tych domkach które znajdujesz Futerek :)

Muszę się do Kary uśmiechnąć może zrobiłoby się jakiś bazarek, co prawda ostatni na Polę tak mnie umeczył, ale jak są fanty to można byłoby coś rozkręcić :)

W tej rannej pracy mniej zarobię ,tylko 550 .
Wieczorem mam 700 . nie zrezygnuje ,.
Nie dam rady ,boję się nawet próbować .

Nie ma co ,nie przeskoczę samej siebie :wink: cieszyć się chyba trzeba z tego co jest .
No i modlić się aby nie było gorzej :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lut 20, 2014 15:03 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Obrazek

8)

tak tuli się Zdzirka :wink:

Obrazek

a taki przekładaniec leży na moich kolanach

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 20, 2014 15:10 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

:ryk: :ryk: Ale fajne foty :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lut 20, 2014 15:44 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu absolutnie 2 prace nie wchodzą w grę w Twoim przypadku

kaja888

Post » Czw lut 20, 2014 16:39 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Wiem Elu ,dorywczo musi starczyć.

Limuś ,czy Ty nic nie widzisz ????
to jeszcze coś ci pokażę 8)
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 20, 2014 20:20 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

8) moje futerka :1luvu:

Rudy miał dzisiaj usg. Jest trochę lepiej, dobrze reaguje na chemię :)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lut 20, 2014 21:54 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

tak tuli się Zdzirka :wink:

Obrazek

a taki przekładaniec leży na moich kolanach

Obrazek[/quote]

ale pieszczochy :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lut 20, 2014 21:56 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Cudowne futerka :)

kaja888

Post » Czw lut 20, 2014 23:21 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

LimLim pisze:8) moje futerka :1luvu:

Rudy miał dzisiaj usg. Jest trochę lepiej, dobrze reaguje na chemię :)

świetna wiadomość ,oby tak dalej :piwa: :piwa: :piwa: :ok:

Tytek obłapia mnie z a biust ,Zdzirka kładzie się pysiem na ..biuście ,nie wiem o co kaman :twisted:

Już wróciła moja brygadzistka ,która często zadaje mi pytanie co ja tu robię ,jak to co ? :roll: sprzątam :twisted:

Wiecie ,mam taki spokój w sobie ,taką cisze ,taką świadomość że jest ok..że moje dzieciaki dobrze trafiły .
Tęsknie :oops: to chyba normalne ,ale mam taki wewnętrzny spokój . :roll:
Bardzo bym już nie chciała przechodzić przez to ponownie ,czyli czas naprawdę odsunąć się od tymczasowania .
Czy mi się uda?
Tyle ich było .

Jutro lecę do Ewy zakuć biednego Kaktusa ,choruje ta kocina i jest coraz słabsza ..ma ponad 18 lat ,kardiomiopatię restrykcyjną i masę różnych innych dolegliwości .
Trzeba by jej usunąć ząb pod którym zrobił się ropień ,ale ze względu na serduszko nie da rady ,ECHO nie pozwala ,próba będzie w kolejny poniedziałek..
i tak kuję codziennie tego biedaka :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 20, 2014 23:35 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

kupiłam na Pchlim spodnie ,oczywiście zastanawiam się czy będą dobre :oops: a jak by nie ,może ktoś reflektuje 8)
W adidasach przelatałam cały rok,lato ,jesień ,zimę ,wiosnę też dam radę \ale to już ich koniec :? mimo wszystko takie buty to trzeba w ramki oprawić :mrgreen:
nie raz sobie myślę co się ze mną porobiło .

znów smuteczki osaczają ,zmykam więc i spokojnej nocy .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 21, 2014 5:24 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorotko ,na frasunek dobry trunek :D (najlepiej szlachetny i w doborowym towarzystwie)
A tak na poważnie to może faktycznie jakiś czas odpocznij od tymczasów .Choć do wiosny która zbliża
się wielkimi krokami i jak co roku przyniesie falę kociego nieszczęścia :( :( :( .

Pozdrawiam i życzę miłego dnia .

ps .zadzwonię w sprawie dywanu
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt lut 21, 2014 6:52 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu przecież jeszcze masz na tymczasie Zdziroszke która. Cię tyle kosztuje a znaleźć dla nej domek będzie bardzo trudno.
Miłego dnia życzę Wszystkim i sobie tez :)
Kuba a co z Ciebie taki ranny ptaszek?

kaja888

[poprzednia][następna]