herzpl pisze:mowisz i masz watek zapisany bedzie odwiedzany tyle moge jedynie zrobic bo finansowo sama mam dlugi....
Herz wiesz jak bardzo to ważne. Wiecie że u mnie z czasem krucho w dzień. Jedynie późny wieczór -noc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:mowisz i masz watek zapisany bedzie odwiedzany tyle moge jedynie zrobic bo finansowo sama mam dlugi....
MIKUŚ pisze:Już tylko parę dni i Dortoka zamieszka z Wami![]()
A co do głosowania. Ja się wycofuje dla dobra sprawy. Juz założyłam wątek Kseni, gdzie użyłam już Twojego plakatu Basiu. Nie będę mieszać![]()
Plakat jak zawsze śliczny
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:mowisz i masz watek zapisany bedzie odwiedzany tyle moge jedynie zrobic bo finansowo sama mam dlugi....
Herz wiesz jak bardzo to ważne. Wiecie że u mnie z czasem krucho w dzień. Jedynie późny wieczór -noc
MIKUŚ pisze:A Ja moi Drodzy kompletnie nie skojarzyłam.
Jeżeli dotrę na spotkanie to się spóźnię.
Jutro mój szczur Zenek będzie operowany, ponadto Sofinia ma urodzinki. Więc nie wiem jak będzie z moją obecnością.
Wszystko zależy od operacji Zenka, jak będzie sie czuł. Miał być dzisiaj operowany, ale .........vet utknął w Warszawie![]()
Z góry przeprasam. Ale sami wiecie Sofinia i Zenek sa najważniejsi dla mnie
kingusiak pisze:to jest spotkanie? bo nie wiem jak planowac dzisiejszy dzien ??
Nie polecam, lepiej dodać tam kontakt telefoniczny, bo nie macie chyba zgody na zbiórkę publiczną, prawda?jak cos to moge wydrukowac kilka takich na formacie A3 i dostarcze na kociarnie mozna porozwieszac w jakis zeologicznych albo cos? sama tez gdzies tam rozwiesze
Axa76 pisze:Nie polecam, lepiej dodać tam kontakt telefoniczny, bo nie macie chyba zgody na zbiórkę publiczną, prawda?jak cos to moge wydrukowac kilka takich na formacie A3 i dostarcze na kociarnie mozna porozwieszac w jakis zeologicznych albo cos? sama tez gdzies tam rozwiesze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 156 gości