Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elzak3 pisze:Byłam całą rodzina po flet dla najstarszej, zahaczyliśmy o sklep. Chłopaki zabawiali rozmowa, młody nawet swoje grosze z kieszeni wyciągnął. Pobrane zdjęcie Milki dostałam w prezencie z wielkim całusem.
Mam nadzieję ze dobrze dziś poszło.
Tweety pisze:Lutra z tego co mówiła też jutro nie może jechać ... No cóż... Idę przekazać tę "radosną" nowinę do pokoju obok![]()
A co do galeriowania w ten weekend - prawie 1600 zł w ciągu 2 dni, jeden kot w domu, drugi możliwe, że teżjest super
Bardzo dziękuję zaangażowanym w kwestowanie. Jeżeli następny weekend tez będzie taki owocny, to uda nam się sporą część długu spłacić
Tweety pisze:Akima pisze:Budryska / od dzisiaj Budri jest już u mnie. Jest piękna i duża![]()
Moja księżniczka Viki daje czadu. Z wiekiem coraz większa egoistka się z niej robi. Chodzi za biedną Budri i ją straszy.
Może na aukcji ktoś popyta o starszego kota/ około 6 lat. Jest piękna, ma zielone oczy i wie do czego sluzy papier toaletowy
rozwija całą rolkę i sika na niego? bo Rufin regularnie, po konsumpcji swoich chrupek w łazience
Tweety pisze:Lutra z tego co mówiła też jutro nie może jechać ... No cóż... Idę przekazać tę "radosną" nowinę do pokoju obok![]()
A co do galeriowania w ten weekend - prawie 1600 zł w ciągu 2 dni, jeden kot w domu, drugi możliwe, że teżjest super
Bardzo dziękuję zaangażowanym w kwestowanie. Jeżeli następny weekend tez będzie taki owocny, to uda nam się sporą część długu spłacić
anna09 pisze:Niestety transportowo nie pomogę.
Dzwoniła do mnie Pani w sprawie Poli (kontakt od Toszy). Niestety Polcia się nie nadaje. Pani szuka kota (płeć obojętna) po kastracji/sterylizacji do domu z dziećmi 9 i 14 lat. Bardzo im zależy na spokojnym pieszczochu, który będzie przychodził na kolana, chętnie dawał się głaskać - generalnie, lubi kontakt z człowiekiem. Kot miałby mieszkać w Rząsce w domu i za jakiś czas mógłby wychodzić z domu (kwestia jest do dogadania, bo Pani mówiła, że może też nie wychodzić). Nie ma problemu, aby opiekun danego kota pojechał z wizytą przedadopcyjną.
Obiecałam Pani, że podeślę jej na maila informacje o kotach, które są miziaste. Które spośród naszych kotów nadawałyby się do tego domu?
lutra pisze:Niezła laska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 444 gości