Przeczytałam uważnie ogłoszenia z linków które podałaś.
Wyczytałam że chca kotke,młodą lub moze mieć nawet 1 rok!

lub spokojnego persa z dowozem do Lublina.
Nie bardzo mam pomysł na tekst do tych zainteresowanych.Może:
Chętnie wyadoptuję dwie kotki perskie ok 5 lat,beżowa z wielotorbielowatoscią nerek,nowy dom musi liczyć sie z sikaniem poza kuwetą i białą z anoreksja i niewyjaśnioną dotychczas obfitą wydzieliną z oczu.
Przepraszam Marzenia11 ale stan persiczek do adopcji spedza mi sen z powiek.Prze całe wakacje miały mase ogłoszeń,z płatnym allegro włącznie.Odzew na te ogłoszenia to prosba o wysyłkę pocztą,dom WYCHODZACY na wiosce(nie mam nic przeciw domom na wsiach,ale co do wychodzenia w takich okolicach mam wiele przeciw)i jeszcze jeden który na info ode mnie że Maja jest wybredna co do jedzenia stwierdził ze nie ma problemu bo przecież co dzień sie cos w domu gotuje to i dla kota starczy.
Z trzech domów które do mnie mailowo skierowałaś:jeden zignorował mój mail bez słowa,drugi korespondował przez około dwa tygodnie-na koniec zrezygnował,do trzeciego ja nie napisałam w ogóle-dla czego?
bo wolę w tym czasie pomiziać Bezkę na kolanach,lub próbować nakarmić Majkę z reki,skoro zaden DS nie chce tego zrobić za mnie.
Przepraszam,ale również nie mam czasu na nadzieję na dom,który koresponduje do mnie z myślą"jak nie znajde lepszego kota,to wezme tego".
Nie takich domów dziewczyny potrzebują.
A jeśli znajdzie sie dom który zechce którąś/któregoś takimi jakimi są,to odezwie sie,bo ogłoszenia były,są i będą.Bez robienia mi zbędnej nadziei.