terenia1 pisze:Do dziewczyn dyżurujących w Kociej Chatce![]()
na tablicy korkowej zostawiłam list miłosnyproszę o zastosowanie sie do moich zapisków
![]()
W liczniku, czyli drewniana skrzynka jest 2 kg suchego indestinala oraz paczka saszetek mięsnego convalescensa oraz kilka saszetek mięsnego indestinala na kartce napisałam którym kociakom podawać, tylko proszę oszczędnie bo to dość droga karma. Te których nie wymieniłam na kartce dostają normalne jedzonko. Karmę podarowała dla naszych kociastych gosiakot dziękujemy bardzo![]()
Większość informacji jest przyczepona do tablicy korkowej.
W piątek na sterylkę aborcyjną pojedzie Masza kotka z plamką na nochalu oraz do kastracji Rambo straszny wariatTak że dyżur wieczorny w czwartek czyli Agnieszka nakarmić obydwa kociaki a potem zabrać jedzonko, dyzur ranny w piątek nie dawać im nic do jedzonka bardzo ważne
Najbardziej mnie martwi Tigrusia straszna chudzina poza tym niesamowiecie wystraszona i bojaźliwa jak ją dziś wzięłam na ręce dosłownie cała zesztywniała, a łebek prawie że wcisnęła mi pod pachę, nie wiem co przeżyła ta kiciaTigrusi bardzo by się przydał normaly domek z kimś kto byłby w stanie poświęcić jej więcej uwagi Ona bardzo potzrbuje domku choćby tymczasowego
Dziewczyny jeszcze raz proszę czytajcie forum i to co jest napisane w kociarnito bardzo ważne dyżur to nie tylko wymiana kuwet i danie jedzonka jeśli któraś zobaczy jakieś niepokojące objway u kociaków prosze pisać przyczepić do tablicy plisssss
Tereniu jak wczoraj byłam w kociarni zwróciłam uwagę na tę smutną koteczkę i jeszcze rambo darciucha ...jest taka karma weterynaryjna royal canin "calm" coś tam ( mam sklerozę , nie pamiętam dokładnie nazwy) która zawiera jakieś składniki tonizujące dla kotów- oczywiście delikatnie działające a nie jakieś prochy. Wyczytałam w ofercie , że karma ta jest polecana ogólnie dla łagodzenia stresu zwierzaków związanego m.in. z różnymi zmianami w ich życiu - tak piszą w opisie, więc może kupiłabym ją i przywiozła do kociarni w sobotę rano ? tym bardziej że i tak planowałam jeszcze dokupić tych saszetek indestinal bo niestety w wetrynarza gdzie zwykle kupuję wczoraj mieli tylko parę,ale podobno piątek ma być więcej.
Powiem tylko tyle: szkoda, że nie mogę decydować sama o liczbie kotów w domu-Gosia