wejaga pisze:Nikt?

.
XAgax, a jak Ty stoisz z czasem? Jesteś najlepiej zorientowana w sytuacji, więc Twoja obecność bardzo by się przydała

.
Kurczę no, zaczynam mieć wyrzuty sumienia, bo się właśnie przeprowadzam i mogę działać albo rano - do 10-10.30, albo późno wieczorem... no dobra, od ok. 21.30... boję się, że ta kotka jest w ciąży i nie wytrzyma do końca przyszłego tygodnia
pokazać gdzie są koty mogę także w czwartek między 13.15 a 14, jeśli ktosia miałaby czas... choć wydaje mi się, że obie z założycielką wątku wystarczająco dobrze opisałyśmy, gdzie są koty przy knajpkach
dziś jak wracałam z uczelni, widziałam oba kociaki, matki niet...
Matka kociaków z Furmańskiej (tych, co były u caroole) może 2-3 tygodnie poczekać, nie jest na 90% ciężarna, a kotki w rui nikt nie ciachnie, więc z tą przy Kafce można działać za ok. tydzień- dwa. Oczywiście wszystkie 3 miejsca są mi doskonale znane, trafiłabym tam z zamkniętymi oczami
na wszelki wypadek przypominam wszystkie 3 miejsca:
1. pasaż Szyfmana (tam gdzie Babooshka i parę innych knajpek- lokalizacja na mapce po lewej), na wszelki wypadek gdyby nas pseudokarmicielki czytały nie napiszę tu gdzie jest kryjówka, budka jest w połowie pasażu i widać ją z daleka. Wydaje mi się, że kotów jest w sumie ok. 4 łącznie z kociakami.
2. okolice Kafki (na stronie http://www.kawiarnia-kafka.pl/ kliknijcie na "kontakt", pokaże Wam się mapka), w ruinach dekoratorni, widać kocie miski. 3 kociaki + kotka.
3. parking na rogu Furmańskiej i Karowej - czarna kotka (mama kociaków) i ok. 3 podrostki ok. 5 miesięcy, też do kastracji w miarę możliwości, tak jak pisałam- panowie są bardzo chętni do współpracy
UWAGA, najlepiej łapać w okolicach 7 rano! (piszę się, choć przez jakiś czas będę miała dalej, bo się wynoszę ze Starówki...)