» Nie mar 22, 2009 21:42
szkoda, ze nie wiedzialam wczesniej na jakich zasadach beda przyznawane zwroty kosztow za koty na dt. jest to bardzo utrudnione, bo nie jestem fundacja. jakim przepraszam prawem zwracane sa koszty tylko poniesione u wterynarza? i to jeszcze nie cale.
znaczy, ze mam leciec do weta i kupowac tam np karme, bo jak kupie taniej w sklepie zwrotu nie bedzie?
wystarczy, ze nie upomnialam sie o zwrot kosztow paliwa. w koncu w jedna strone zrobilam 100km, a na dodatek musiala po auto jechac pomoc z wroclawia. czyli ogolem km zostalych zrobione 300. poprosilam chociaz o 1zl zwrotu koszto paliwa? nie!
jak pisalam, ze moge wziac kota na dt, pisalam, ze za zwrotem kosztow zwirku jedzenia weta. z 1 kota zrobily sie dwa. i teraz sa jakies problemy. faktury, pieniadze nie beda zwracane na konta osobiste...
czyli co za zwirek, mleko i inne potrzebne rzeczy kupione w sklepie kasa na czyje konto pojdzie, jak ja wydalam na to z wlasnych pieniedzy?
gdybym miala czas i gdybym wiedziala, ze brakuje pieniedzy, nie plaszczylabym sie tylko zrobila tyle bazarkow ile potrzeba. ale raz, ze pieniadze sa, a dwa nie mam czasu teraz na robienie bazarkow, latanie na poczte itd.