Chcę wystawić duży olejny obraz bez ramy. Rama jest nieciekawa i uszkodzona w jednym miejscu więc ją zdejmę calkowicie. Myślę Ze zamowienie ramy dla kupującego takiej na wymiar nie powinno stanowić problemu. Obraz jest duży 61x47 cm. Ale nie wiem jaką mam podać cenę wyjściową na bazarku. Moze Wam zdjęcie wstawie to mi pomozecie?????
A tu na zdjęciu z ub.roku nasz uroczy Bazyli ktory ma Swojego Opiekuna Wirtualnego w Vivie.Charakterem podobny do Filipka z czasow jak Filipek był jeszcze grzecznym kotkiem.
-- BAZYLI TO PRAWDZIWY ROMANTYK
Ostatnio edytowano Sob mar 07, 2009 22:45 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz
Wcale nie paskudne zdjęcie! Uwielbiam takie ujęcia kiedy kot pycho pcha blisko do obiektywu, aż mu do nosa można zajrzeć Jeżeli chodzi o obraz to ja się na cenach nie znam, tak ogólnie. Mam zawsze problemy z określeniem cen wyjściowych na cokolwiek. Ale może wspólnie coś poradzimy.
Jaki on śliczny ten mój Nikuś Cudny chłopczyk na dobranoc Uciekam spać, ostatnio zaglądam tu wieczorami tylko, bo mam trochę takich tam swoich Ale kto nie ma...
Dobranoc wszystkim !
Jest dobra wiadomość.
Rudolfrudy przekazał 100zł na benzynę w celu dowiezienia i odwiezienia sterylizowanych kotów będących pod opieką p.Izy, a zwłaszcza z opuszczonych działek tzw.lotniska w Dąbiu.
Jest nadzieja, Ze TOZ w Szczecinie sfinansuje w następnym m-cu transport kotek do sterylizacji.
W moim przypadku (każdorazowo jadąc po kotki na miejsce odłowienia i odwożąc p.Izie wysterylizowane kocice) oznacza to przejechanie ok. 100km.
Gdyby ktoś był zainteresowany zawiezieniem kotek z Dąbia do TOZ i z powrotem w tym samym dniu będzie mile widziany.