Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:AgnieszkaZet pisze:Z warszawy to chyba lepiej przelew co?
Jeśli tak to poproszę nr konta schroniska.
Agnieszko wydaje mi się, że lepsza jest pomoc rzeczowa,bo pieniążki wtedy niekoniecznie pójdą na koty.Będziemy kupować,więc jeśli amsz ochote dołożyć jakąś małą sumke,to będziemy wdzięczne.Rachunek będzie wklejony.
Ines_Chorzow pisze:Jestem chętna do pomocy, nie dam rady pomóc finansowo, ale służę każdą inną pomocą. Myślę przede wszystkim o akcji adopcyjnej, jeśli nikt się nie zajmuje wyadoptowywaniem kotów, to będzie ich tylko więcejChcę pojechać do schronu, rozejrzeć się, porobić fotki, poobserwować koty, porobić opisy, potem ogłoszenia. Do tego jednak potrzeba czasu i pomocy, bo sama raczej nie dam rady "ogłosić" dziesiątek kotów. Jeśli ktoś jest chętny, żeby mi pomóc sprostać temu przedsięwzięciu, to proszę o kontakt (tel. 0 692 466 813), razem raźniej i łatwiej
Muszę to wszystko zobaczyć, ocenić sytuację i ... do dzieła.
Może można by też "ulepszyć" nieco kociarnię i umilić nieco życie tych biedactw. Zobaczymy.
AgnieszkaZet pisze:justyna8585 pisze:AgnieszkaZet pisze:Z warszawy to chyba lepiej przelew co?
Jeśli tak to poproszę nr konta schroniska.
Agnieszko wydaje mi się, że lepsza jest pomoc rzeczowa,bo pieniążki wtedy niekoniecznie pójdą na koty.Będziemy kupować,więc jeśli amsz ochote dołożyć jakąś małą sumke,to będziemy wdzięczne.Rachunek będzie wklejony.
Jasne, tylko na początku marca. Jakie konto?
justyna8585 pisze:Jeśli będziesz sie wybierała do Schronu,to daj prosze mi znać wcześniej.Zapowiem Cię,najlepiej gdyby była wtedy Justyna(zastępca kierownika),ona wszystko pokazałaby.
gdyby były zdj,opisy,to byłyby 2 osoby chętne do pomocy przy robieniu ogłoszeń
Ines_Chorzow pisze:Dzwoniłam dziś do schronu. Powiedzieli mi, że koty mają co prawda kociarnię, ale mają z niej wyjście na zewnątrz schronu. Trudno będzie wyadoptować koty, które chodzą gdzie chcą i nie ma kontroli nad nimi.
pradela pisze:....Jeśli jednak potrzebny jest ktoś do pomocy przy akcjach adopcyjnych chętnie wykorzystam mój wolny czas w szlachetnym celu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], KotSib i 100 gości