mirka_t pisze:Villemo5, który bury? Dla mnie wszystkie są bure.Biorąc pod uwagę, że masz czarno-biały duet powinnaś na trzeciego kota wziąć krówkę.
Mały bury

Trzeci kot... Ech marzenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Villemo5, który bury? Dla mnie wszystkie są bure.Biorąc pod uwagę, że masz czarno-biały duet powinnaś na trzeciego kota wziąć krówkę.
mirka_t pisze::arrow: Jeszcze jeden długi filmik z kocią rodzinką. Tym razem z dźwiękiem, choć niewiele słychać. Szum aparatu dość duży, na początku słychać w tle ryczenie nowej krowy na koty a pod koniec odgłos spadającej z stołu torby od aparatu. Nikt nie przyznał się do jej zrzucenia.
Oczy klasycznego kocurka wyglądają już całkiem ładnie jednak teraz martwi mnie bicolorka. Od przedwczoraj przybrała mniej niż rodzeństwo. Różnica wynosi około 20 gram.
mirka_t pisze:Tosiula, bicolorka je i to raczej ona odpycha rodzeństwo od sutków. Przed chwilą widziałam jak stłukła po głowie tygryskę. Mam wrażenie, że jest "ukochaną" córką Myni. Mynia najczęściej się nią zajmuje wylizując i tarmosząc.
mirka_t pisze:Słabszymi a zwłaszcza chorymi z reguły przestają się interesować. Może bicolorka nadrobi zaległości w nocy. W sumie tak czy tak jej waga jest w normie a im kocięta starsze tym różnice między wzrostem rodzeństwa mogą być większe. Jutro zapytam wetek, kiedy należy zacząć się martwić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 759 gości