na krawędzi życia o krok od... - Falkor czyli Shimo ma dom:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 10, 2007 21:34

Mocno, bardzo mocno trzymam kciuki, teraz już musi być tylko dobrze, skoro kociska otrzymały taką szansę.

Trzymam kciuki do bólu!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Sob lis 10, 2007 21:40

Boże - jakie wspaniałe wieści. Dziękuję Eve, dziękuję Beatko - o dziewczynach ze schroniska naszego już nie wspominając. Bardzo mi były dziś potrzebne takie wieści.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob lis 10, 2007 21:59

Jesli trzeba będzie, poszperam w kieszeniach i dorzucę się równiez do transportu Falkora.
Teraz trzymamy kciuki aby wszystko potoczyło się bez zadnych niemiłych niespodzianek.. Ale musi być dobrze, prezcież One mają juz domki, muszą szczęśliwie do nich dotrzeć a potem .. potem będziemy czytały relacje jak Kotuchy tyją i pięknieją :)
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem :(

Sanna

Od: Nie kwi 24, 2005 19:53

Post » Sob lis 10, 2007 22:37

dziewczyny, do schroniska jadę rano i zadecyduję wraz z lekarzem, jeśli trzeba będzie zawieść Cytrynkę od razu to wsiadamy w auto i jedziemy, konta na razie nie podaję, jeśli ją zawioze będę prosiła o pokrycie kosztów bo nie mogę sobie na to już pozwolić.
Do Gdańska moge pojechać we wtorek, zaraz wszystko sprawdzę, ale Eve musiałabyś po mnie wyjść na dworzec i odebrac Falkora, zaraz posprawdzam pociagi i zobaczę koszty.
A transport o ktorym piszesz bylby mozliwy tylko kwestia kosztow? Ja autem nie pojade, taka trase robilismy niedawno zawożąć Blankę, to jest 14 godzin jazdy w obie strony, trzeba by spac na miejscu, czyli musialby byc to weekend. Ja nie wiem czy on doczeka do weekendu

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob lis 10, 2007 22:40

Tylko kwestia kosztow o ile wiem.

Kota z dworca oczywiscie odbierzemy - ale musialby odebrac Go moj maz, bo ja nie zostawie Frania.
Moge tez poprosic Przyjaciolke, cos wymysle.

Noclegu niestety zaproponowac nie moge, zwlaszcza teraz gdy Maly chory.
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Sob lis 10, 2007 22:44

Beato, Eve - :1luvu:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob lis 10, 2007 22:53

eve69 pisze:Tylko kwestia kosztow o ile wiem.

Kota z dworca oczywiscie odbierzemy - ale musialby odebrac Go moj maz, bo ja nie zostawie Frania.

mam taki transport
wyjazd z Łodzi
http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... 8&OK#focus
odjazd z Gdańska
http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... 0&OK#focus
mam 27 minut miedzy pociagami, musielibyście zdążyć bo ja nie mogłabym, czekac, następny pociag mam po 17 ale jedzie do Łodzi prawie 12 godzin. Ja nie mogę spędzić tyle czasu w podróży.
nie wiem jakie sa koszty, nie umiem sprawdzić, zadzwonię jutro do informacji i zapytam, skalkulujemy co by się bardziej opłacało
Ostatnio edytowano Sob lis 10, 2007 23:30 przez Magija, łącznie edytowano 1 raz

Magija

Post » Sob lis 10, 2007 22:55

Eve, ja z noclegiem nie miałabym problemu, mam pół rodziny w Trójmieście, ale nie zrobię takiej trasy sama autem

Magija

Post » Sob lis 10, 2007 22:55

Magija, jaką Cytrynkę :?: koty Ci się pomieszały :)

Mój Wiesiek mówi, że odebrać od Was Satynkę w środku nocy to dla niego nie problem, byle tylko ktoś mu kota wydał :) A będzie to niestety koło drugiej :?

Jeśli chodzi o Falkora - dorzucę się do benzyny. Rozmawiałam już z TŻ-tem mojej mamy, który ma matkę w Gdyni, ale niestety nie wybiera się na razie :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob lis 10, 2007 22:56

Georg-inia pisze:Magija, jaką Cytrynkę :?: koty Ci się pomieszały :)

Mój Wiesiek mówi, że odebrać od Was Satynkę w środku nocy to dla niego nie problem, byle tylko ktoś mu kota wydał :) A będzie to niestety koło drugiej :?

Jeśli chodzi o Falkora - dorzucę się do benzyny. Rozmawiałam już z TŻ-tem mojej mamy, który ma matkę w Gdyni, ale niestety nie wybiera się na razie :(

Faktycznie, pisze tak szybko i na gorąco, Satynkę oczywiście.

Magija

Post » Sob lis 10, 2007 23:05

Pociąg wg tego co podałaś i cennika PKP na ich stronie po 49 zł w jedną stronę 2 kl. czyli 98 zł

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Sob lis 10, 2007 23:18

Magija pisze:

mam taki transport
wyjazd z Łodzi
http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... 8&OK#focus
odjazd z Gdańska
http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... 0&OK#focus
mam 27 minut miedzy pociagami, musielibyście zdążyć bo ja nie mogłabym, czekac, następny pociag mam po 17 ale jedzie do Łodzi prawie 12 godzin.
nie wiem jakie sa koszty, nie umiem sprawdzić, zadzwonię jutro do informacji i zapytam, skalkulujemy co by się bardziej opłacało

Jasne.
Ja sprawdze, czy ktos bedzie mogl Go odebrac.
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Nie lis 11, 2007 0:02

bardzo Wam dziekuje
za Falkora i za Satynke

i mam nadzieje, ze obu im sie uda...

jesli Satynka przyjedzie do mnie "Wieskowym" transportem, to pieniadze, ktore z tego tytulu przyjda do mnie moge przeslac do Magiji lub Eve

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie lis 11, 2007 0:42

podniose przed pojsciem spac :wink:

jutro z samego rana odkurzam i przygotowuje lazienke pod goscia specjalnego
musi miec czysto, cieplo i bez wtracajacych sie noskow :twisted:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie lis 11, 2007 8:25

Co do PKP to najtaniej wychodzi z reguły bilet turystyczny 60zł 2 klasa bez względu na trasę (osobowe i pospieszne). Jedno ale jest. Na ten bilet można jeździć tylko "od godz. 18:00 w dniu roboczym poprzedzającym bezpośrednio kolejno po sobie następujące dni wolne od pracy, do godz. 6:00 pierwszego dnia roboczego następującego po tych dniach."
A tu naprawdę liczy się czas, więc rozwiązanie odpada, bo trzeba by czekać do weekendu.

Ja cały czas nie mogę uwierzyć że to wszystko dzieje się naprawdę :) Tyle szczęścia.

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia][następna]