Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Daga pisze:Agni - superowe wyniki. Gratuluje Milki.
Mam jednakze nadzieje, ze nie zalujesz, ze Cie na nie namowilam?
Ofelia pisze:No ja podnosiłam sprawę wyników - żeby były gdzieś normy dostępne, ale sprawa się, hmm..., rozeszła
Ofelia pisze:Ale ja podniosła, wszyscy się zapalili, a potem zapomnieli i chyba w końcu tych wyników nigdzie nie ma![]()
A ja chciałam, żeby były w jakimś jednym, konkretnym miejscu, żeby każdy po badaniach mógł sobie sprawdzić.
Ja np. nie znam norm na pamięć
Agni pisze:Bardzo Ci jestem wdzięczna, że mnie namówiłaś! Przynajmniej jestem pewna, że nic złego się nie dzieje!
Dzięki za informacje!
Ofelia pisze:No ja podnosiłam sprawę wyników - żeby były gdzieś normy dostępne, ale sprawa się, hmm..., rozeszła
Blue pisze:Agni - czy to co piszesz w wyniakach badan krwi obok hematokrytu - to norma?
Bo w takich przecietnych wynikach norma jest 44-50 % - czy to w takich jednostkach mialas podane?
Bo jesli norma jest to co napisalas - to kot jest baaardzo odwodniony, na tyle bardzo ze wydaje mi sie to niewiarygodne
Ale nawet jesli normy sa te co ja napisalam powyzej - to i tak powinnas zwrocic uwage na to czy kotka pije odpowiednio duzo. Nie jest zle - ale lepiej ja przypilnowac
Glaski dla koteczki
Blue pisze:A oto kilka innych pomyslow:
/.../
Chwilowo koncept mi sie wyczerpal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości