Moderator: Estraven
dzioby125 pisze:Napisałam kitce ( niestety dopiero godz. temu ) na pw namiary na najczęściej polecanych wetów w Poznaniu, ale nie odezwała się jeszcze do mnie. Kitko, co z kotkiem??
Wyjęła więc, nieco zmieszana, kolejną płytkę i powtórzyła. W oczekiwaniu na wynik mówiła mi, że musi wyjść, bo testy na pewno są dobre, bo tydzień temu robili i wszystko wychodziło. Ustaliliśmy też, że jedna kreska to dobrze, dwie kreski to niedobrze... Tylko, że znowu nic nie wyszło... Wetka była zakłopotana i powiedziała, że może trzeba dłużej czekać i że wynik będzie jutro. Mam tylko nadzieję, że zobaczę tą płytkę, bo chcę wiedzieć co wyszło. Jeśli wyjdzie mircea pisze:Kitka, gdzie Ty leczysz swojego kota.
dzioby125 pisze:mircea pisze:Kitka, gdzie Ty leczysz swojego kota.
Wiem od k-i-t-k-i że kot leczony jest na AR, główną prowadzącą jest dr Sobieralska, ale w sprawę włączona jest również dr Chosia![]()
Delikatnie mówiąc to trochę nawaliły
Olinka pisze:dzioby125 pisze:mircea pisze:Kitka, gdzie Ty leczysz swojego kota.
Wiem od k-i-t-k-i że kot leczony jest na AR, główną prowadzącą jest dr Sobieralska, ale w sprawę włączona jest również dr Chosia![]()
Delikatnie mówiąc to trochę nawaliły
Nie chce mi sie wierzyć naprawdę. to co opisuje k-i-t-k-a nie mieści mi się w głowie, gdy myślę o weterynarkach z AR.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Paula05 i 27 gości