Koty z wioski.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 10, 2014 22:24 Re: Koty z wioski- dwa maluchy w DT, dwie matki wysterylizow

Myślałam o wywieszeniu ogłoszeń w Koszalinie, czasami się udaje tak znaleźć dobry domek dla kota :D
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob sty 11, 2014 10:52 Re: Koty z wioski- dwa maluchy w DT, dwie matki wysterylizow

MB&Ofelia pisze:Myślałam o wywieszeniu ogłoszeń w Koszalinie, czasami się udaje tak znaleźć dobry domek dla kota :D

Na takie ogłoszenia też zgadzam się jak najbardziej :)

Tutaj jeszcze obiecane zdjęcie ( z dawna ) brzuszka wysterylizowanej jednej z trzech kotki.
Obrazek
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob sty 11, 2014 12:42 Re: Koty z wioski- dwa maluchy w DT, dwie matki wysterylizow

Kinga cholero ty jedna co ty mi za koty dajesz :) Niezapomniana Alsza co mi zupę kradła, Zuza co mi się prawie w szafe okociła ...a teraz metroseksualny Titek :P

T-time postanowił zamieszkać w mojej....kosmetyczce ( fakt moja wina zosawiłam otwartą łazienkę).
Dzięki jego upodobaniom rano miałam niespodziankę w postaci łazienki i połowy przedpokoju we wszystkich kolorach tęczy :)
Taaaaak ...nie zostało mi nawet pół cienia do powiek :)

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Sob sty 11, 2014 15:33 Re: Koty z wioski- dwa maluchy w DT, dwie matki wysterylizow

martaslupsk pisze:Kinga cholero ty jedna co ty mi za koty dajesz :) Niezapomniana Alsza co mi zupę kradła, Zuza co mi się prawie w szafe okociła ...a teraz metroseksualny Titek :P

T-time postanowił zamieszkać w mojej....kosmetyczce ( fakt moja wina zosawiłam otwartą łazienkę).
Dzięki jego upodobaniom rano miałam niespodziankę w postaci łazienki i połowy przedpokoju we wszystkich kolorach tęczy :)
Taaaaak ...nie zostało mi nawet pół cienia do powiek :)

Nie zapomnij o Wirusku [*] i jego kąpieli :lol:
Przeeeżyyyjeeesz :D
Obrazek

kinia098

Post » Sob sty 11, 2014 16:01 Re: Koty z wioski- dwa maluchy w DT, dwie matki wysterylizow

NO tak Wirus , kapiel i moje podarte spodnie :) ja nie wiem gdzie ty takie cuda znajdujesz :P

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Pt sty 24, 2014 22:00 Re: Koty z wioski- dwa maluchy w DT, dwie matki wysterylizow

Kicia z DT w Sławnie ma już domek w Słupsku :) Dzisiaj DT ją zawiózł.
Całą adopcją zajmował się DT. To domek potwierdzony przez TOZ, także mamy nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Pani miała wcześniej kota przez 14 lat, który odszedł we wrześniu z powodu choroby.
Maju, powodzenia w nowym domku ! :kotek:
Obrazek

kinia098

Post » Pt sty 24, 2014 22:15 Re: Koty z wioski- już tylko jeden maluch szuka DS!

:piwa:
Maju, zaczaruj Domek, żeby od razu cię pokochał! :ok: :ok:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob sty 25, 2014 12:55 Re: Koty z wioski- już tylko jeden maluch szuka DS!

Jeszcze kocurek u Marty szuka domku, ale ogłaszanie zaczniemy chyba dopiero po tym, jak maluch zostanie wykastrowany i przejdzie operację usunięcia przepukliny :)
Obrazek

kinia098

Post » Czw wrz 11, 2014 18:27 Re: Koty z wioski.

Czas na wyjaśnienia, bo to wszystko za długo już się ciągnie.
Nie będę przedłużać, bo nie ma najmniejszego sensu, i tak niczego już nie dostanę.
Skanów jakichkolwiek od Marty nie dostałam, za nic.
Potwierdzenia przelewów mam, bo robiłam je internetowo, więc wszystko na pewno zapisane jest w systemie.
Skany paragonów i zdjęcia, na co ja wykorzystałam pieniądze, wrzucałam w wątek.
Potwierdzone są więc tylko wydane przeze mnie pieniądze, czyli 129,80zł.
Nie mam potwierdzenia na nic od Marty na kwotę 187,20zł ( mogłam przelać +/- w zaokrągleniu, nie pamiętam ) , którą jej przelałam.
Transportera, mojego najlepszego do łapania i wożenia dzikich kotów, też nie odzyskałam.
Kot jest u Marty. Nie wiem, czy miał operację, był dalej badany na przepuklinę.

Jestem zła i jest mi przykro, bo to tylko może odbić się na mnie.
Przepraszam najmocniej wszystkich darczyńców.
Obrazek

kinia098

[poprzednia]