Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Iwona11 pisze:Kotkę musiałam zostawić w klatce łapce, bo kocura z kk załadowałam do dużej klatki. Czy mamy w KCH jakąś klatkę lepszą od tej łapki do przetrzymania kotki przez parę dni? Coś słyszałam o jakichś klatkach króliczych. Trochę mi się pokomplikowało, bo nie wiem ile ten kocur zgarnięty dzisiaj będzie u mnie na leczeniu, a nie mam drugiej dużej klatki.
Ja Ci mogę pożyczyć klatkę podobną (chyba) do tej, w której masz kocura - nie jest jakaś duża ale 1 kot się zmieści. Tyle, że musiałabym odebrać ją od p. Oli ale to nie problem. Super, że postanowiłaś pomóc kociakowi i że jego stan jest - do naprawy. A testy miał?
Iwona11 pisze:Daje się głaskać i mruczy przy tym, bardzo kontaktowy, nie dziki. Po klatkę bym może jutro podjechała po pracy?
Iwona11 pisze:HildaŚwietna wiadomość, ona już tak długo siedziała
ewasewa pisze:Czarno-biały od Anety dostał recoverry i conva, sam jadł też trochę mokrego, które im wstawiłam. Nie jest jakiś dziki - może przez to osłabienie. Nie wiem czy nie lepiej jakby był osobno - wówczas byśmy widzieli kupy, ilość zjadanej karmy oraz mógłby się oswajać z ludźmi nie biorąc przykładu z towarzyszy - większych dzikunków. Ewentualnie oddzielić jego z jakimś drugim małym - ale to tylko takie moje dywagacje
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 30.09.-06.10.
30.09. pon. rano Beatka wiecz. Mara
01.10. wtorek rano Mirka wiecz. Ewa
02.10. środa rano Marta wiecz. Mara
03.10. czwartek rano Beatka wiecz. Agata
04.10. piątek rano brak wiecz. brak
05.10. sobota rano brak wiecz. brak
06.10. niedziela rano brak wiecz. brak
mir.ka pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów 30.09.-06.10.
30.09. pon. rano Beatka wiecz. Mara
01.10. wtorek rano Mirka wiecz. Ewa
02.10. środa rano Marta wiecz. Mara
03.10. czwartek rano Beatka wiecz. Agata
04.10. piątek rano brak wiecz. brak
05.10. sobota rano brak wiecz. brak
06.10. niedziela rano brak wiecz. brak
proszę piątek rano
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 114 gości