Julka - rude maleństwo już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 11, 2013 8:58 Re: Julka - rude maleństwo ma dom :)

nie wiem czemu ale miałam przeczucie co do tego domu, dlategio zażartowałam, żeby nie okazało się, że alergie dziecko będzie miało. a dlaczego? bo nie słyszałam jeszcze żeby ktoś chciał brać kociaka od razu po porodzie. może i lepiej ze wyszło tak teraz a nie po miesiącu jak panstwo by poprostu ja oddali. Kciuki mocne za super domek, odpowiedzialny!!!!!!!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie sie 11, 2013 9:34 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

No szkoda.

A Jula złapała fazę na kable, zeżarła wczoraj dzieckowe słuchawki,
poznała już dom w poziomie teraz wzięła się za piony :lol:
wszędzie jej pełno, rządzi się, gada :kotek:
Razem z Pedro załatwiła już pierwszą doniczkę z kwiatuchem :twisted:
Przypomina mi naszego Moherita - szylkę na dt :wink:

A to Jula z dzisiaj:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Nie sie 11, 2013 10:53 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

Gdzieś widziałam określenie "ufolek", Julka wygląda tak na drugim zdjęciu :)
Szkoda, kolejny dom nie trafiony :(
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Nie sie 11, 2013 10:58 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

Julcia jest ruda, rude koty są chodliwe, a o rude kociczki bardzo trudno.Poza tym jest malutka, to kolejny atut.O charakterze już nie wspominam, będzie można przebierać w domkach.Zobaczycie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie sie 11, 2013 19:09 Re: Julka - rude maleństwo ma dom :)

Goyka pisze:nie wiem czemu ale miałam przeczucie co do tego domu, dlategio zażartowałam, żeby nie okazało się, że alergie dziecko będzie miało. a dlaczego? bo nie słyszałam jeszcze żeby ktoś chciał brać kociaka od razu po porodzie. może i lepiej ze wyszło tak teraz a nie po miesiącu jak panstwo by poprostu ja oddali. Kciuki mocne za super domek, odpowiedzialny!!!!!!!

Nie wypowiadałam sie na ten temat ale też miałąm takie myśli. Ludzie w momencie ciąży właśnie oddają koty lub co gorsza wyrzucają a tu nagle w drugą stronę :?: . Gdyby to był taki wyjątkowy domek co bierze kociaka małego zaraz po urodzeniu dziecka i ma świadomość co to jest maleńkie dziecko w domu i maleńki kotek to byłoby super :ok: :ok: :1luvu: .
Jula jest prześliczna :kotek: i mały rozrabiak znajdzie domek odpowiedzialny na pewno aby jak najszybciej!!! to dałoby możliwość małemu buraskowi wyjść z tej łazienki :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon sie 12, 2013 9:32 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

Chciałam napisać pw, ale nie mogę, chciałam wysłać maila, też nie mogę :( Ogólnie nic nie mogę jako nowy użytkownik, a chciałam się odezwać w sprawie rudej Julki. Pozostaje mi ładnie prosić o kontakt w tej sprawie :kotek:

panikasia

Od: Pon sie 12, 2013 7:57

Post » Pon sie 12, 2013 10:19 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

Trzymam kciuki za wspaniały odpowiedzialny domek dla Julci :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon sie 12, 2013 10:20 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

panikasia pisze:Chciałam napisać pw, ale nie mogę, chciałam wysłać maila, też nie mogę :( Ogólnie nic nie mogę jako nowy użytkownik, a chciałam się odezwać w sprawie rudej Julki. Pozostaje mi ładnie prosić o kontakt w tej sprawie :kotek:

Panikasiu, witaj :)

Podaj kilka informacji o sobie: skąd jesteś, czy masz zwierzaki?
Ogólnie napisz, co możesz zaoferować Julce :kotek:

Z tego co wiem, Arcana idzie dzisiaj na wizytę przedadopcyjną, więc może coś wyjdzie...

...

Ale jest biało-rudy chłopiec do wzięcia, jeszcze nie na dt, ale mam cynk :wink:
Maluch do oswojenia :ok:
Obrazek

Bagienka

Post » Pon sie 12, 2013 12:49 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

Już piszę: jestem z Warszawy i mam siedmiomiesięcznego maine coona, kocurka, towarzyskiego i rozbrykanego, któremu szukam towarzysza/towarzyszki zabaw, bo jak wiadomo od jednego kota lepsze są tylko dwa koty ;) . Mieszkanko mam niewielkie, ale kocioprzyjazne, zabezpieczony balkon do dyspozycji kociastych, dużo miejsca do wylegiwania, parapet do obserwacji ptaszków i my (w sensie ja i TŻ) chętni do rozdawania głasków. Oczywiście oferujemy domek niewychodzący, najwyżej spacery na smyczy, jeśli będzie ochota ze strony kota (nasz lubi :) ) Weterynarza się nie boimy, jak coś jest z kotem nie tak, to idziemy, a nie czekamy aż samo przejdzie. Sterylizacja jest dla mnie sprawą bezdyskusyjną, nasz kocurek przyjechał do nas wykastrowany już z hodowli, ewentualnego nowego podopiecznego poddamy zabiegowi kiedy będzie trzeba. Dla formalności dodam, że alergii nikt w domu nie ma :D Na ewentualne wizyty przed i poadopcyjne zapraszam :D
Szukamy kociaka nieśpiesznie, nie na hurra, bo zależy nam żebyśmy tworzyli udaną drużynę przez długi czas, więc jeśli okaże się, że dzisiejsza wizyta przedadopcyjna w sprawie Julci była udana, będę spokojnie czekać dalej. Zależy mi na tym żeby malec, który do nas trafi był zdrowy, chętny do zabawy i poznawania świata i nie był wyjątkowo drobnej budowy :wink: Julcia wygląda właśnie na takiego małego odważnego smyka :kotek:

panikasia

Od: Pon sie 12, 2013 7:57

Post » Pon sie 12, 2013 13:12 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

O, fajnie, nawet bardzo :ok:

Super by było,
myślę, że Arcana się do Ciebie odezwie :D
Obrazek

Bagienka

Post » Pon sie 12, 2013 13:19 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

O, jak miło :D
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Pon sie 12, 2013 13:25 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

To brzmi super,aż nie do wiary :roll:
wierzę,że ewentualne domki dla Julci dobrze prześwietlicie
bo w końcu przecież Julka jest wyjątkowa :)
Chyba mam już jakieś schizy,bo jak czytam o takim super domu to już się boję :mrgreen:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon sie 12, 2013 13:39 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

Wygląda, że Juli może trafić się super domek . Trzymam kciuki za tego małego "smyka" :1luvu: i mam nadzieję, że jeśli Jula pójdzie do tego domku to dostaniemy co jakiś czas informację i jakąś maleńką fotkę jak rośnie i rozwija sie.
Zawsze fajnie jak kociak o którego wszyscy się martwią i szukają domku- " odzywa" się czasami.
Trzymam mocno kciuki :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon sie 12, 2013 14:02 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

Dzisiejsza wizyta (tez w domu z maine coonem) odwolana, bo panstwo znalezli jakiegos kociaka. Sprawa adopcji wiec aktualna.
Napisalam do Panikasi, nie widzac jeszcze odpowiedzi na Miau, i dostalam bardzo zachecajace informacje. Julka mialaby swietne warunki, najlepsze karmy. Panikasi zalezy na zachowaniu ostroznosci, co zrozumiale, i testach Julki.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 5 >>

Post » Pon sie 12, 2013 14:17 Re: Julka - rude maleństwo szuka niewychodzącego DS :)

Jula ma około 4 miesięcy - to wiarygodny wiek na testy?
Będziemy się ugadywać co do testów, jeżeli mają być robione u mnie.
Ostatnio edytowano Pon sie 12, 2013 14:38 przez Bagienka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Bagienka

[poprzednia][następna]