Marcysia, będziesz nam pisać co u futrzaków?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcyśka pisze:Upodobaly sobie mój pokój
Felka trzeba przyzwyczaić ,bo siedzi za moim biurkiem.
Ali uwielbia moją sofę <3 Siedzi na niej a ja do niej przychodzę i ją tulę
Marcyśka pisze:Felek znowu zwymiotował,może to od tabletki (nie wiem)
Kotki przez cały dzień śpią sobie smacznie,i nawet nie myślą o zejściu z fotela![]()
A w nocy tak śmiesznie się bawią ,że na twarzy uśmiech się pojawia.Jeden na drugiego się rzuca,przewracają się i bawią ulubioną zabawką.
Jutro pójdę z Alą na spacer wypróbować szeleczki w których prześlicznie wygląda![]()
![]()
Marcyśka pisze:Nie bylam jeszcze na spacerze bo albo mnie teraz w domu nie bylo , albo brzydka pogoda (jak teraz)![]()
Kotki teraz mają się dobrze,jedzą tylko suchą karmę i widać ,że to pomaga bo nie maja biegunki.
Gdy mnie w domu nie bylo to przewrócily doniczkę z kwiatkiem![]()
A dzisiaj rano widzialam obok mojego kwiatka ziemię rozsypaną ,czyli w nocy się nie nudzą
michalinadzordz pisze:Marcyśka pisze:Nie bylam jeszcze na spacerze bo albo mnie teraz w domu nie bylo , albo brzydka pogoda (jak teraz)![]()
Kotki teraz mają się dobrze,jedzą tylko suchą karmę i widać ,że to pomaga bo nie maja biegunki.
Gdy mnie w domu nie bylo to przewrócily doniczkę z kwiatkiem![]()
A dzisiaj rano widzialam obok mojego kwiatka ziemię rozsypaną ,czyli w nocy się nie nudzą
Mam poważnie zainteresowanego adopcją Pana i gdyby zamieszkały u niego, to miałyby masę ziemi na dworzetrzymajcie kciuki
Marcysia a jak ten trzeci kotek? Widujesz go?
michalinadzordz pisze:Niestety ale już Państwo znaleźli innego kotka i nasza dwójka nadal szuka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1, misiulka, szczurbobik i 92 gości