Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :)...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 26, 2012 14:25 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

Dziewczyny!!! podpowiedzcie Ani jak wkleić zdjęcie, żeby się od razu otwierało, bo ja już nie pamiętam.... sklerotyczka :oops:
Aniu trzymam kciuki cały czas za Saurona i Ciebie :kotek: :ok: :ok:

bananowy_kot

Od: Czw mar 26, 2009 0:50

Post » Czw lip 26, 2012 14:34 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

Jak szukałam Gucia forumowicze radzili mi, żebym wizualizowała sobie jego powrót, to jak go tulę itp. Dobre myśli to podstawa :) a może magia zadziała? :)

Życze Ci tego mocno i oby znalazł się jak najszybciej!
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Czw lip 26, 2012 16:31 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

bananowy_kot pisze:Dziewczyny!!! podpowiedzcie Ani jak wkleić zdjęcie, żeby się od razu otwierało, bo ja już nie pamiętam.... sklerotyczka :oops:
Aniu trzymam kciuki cały czas za Saurona i Ciebie :kotek: :ok: :ok:

Ja wklejam przez www.fotosik.pl
Potem jak juz zdjęcie się załaduje kliknij na nie-pojawi się, a potem masz pod zdjęciem "pobierz kody"-klikasz na to i wybierasz sobie np miniaturke , która się powiększy na foum po kliknięciu. Potem "kopiuj" i "wklej" na forum w poscie, który piszesz.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lip 26, 2012 20:32 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

Zrobiłam przed wieczorny obchód, porozwieszałam więcej ogłoszeń, popytałam kogo się da i namierzyłam dwie następne karmicielki. I dostałam dwa dosyć sprzeczne, ale nie pozbawione sensu sygnały, że widziano całego czarnego i przestraszonego kota. Pan dozorca był tak miły i przejęty, że obiecał, że jak go zobaczy znowu to postara się dać mu coś do jedzenia żeby znowu przyszedł. A ja tymczasem poczekam aż zrobi się zupełnie spokojnie i pójdę w tamto miejsce. Tylko trochę się boję bo to jest w parku :/...
Moja kocia ferajna: Sauron, Sheela i Arya :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Od: Wto lip 17, 2012 6:57

Post » Czw lip 26, 2012 22:36 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

I znowu chodzę i Kociam i grzechoczę i nic :(. A dzisiaj jest tak głośno. Sauronku gdzie jesteś :'(???

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Czw lip 26, 2012 22:38 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

Nie znajdę go :(

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt lip 27, 2012 0:53 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

Znowu gdzieś słyszałam kocie walki i kocie zawodzenie...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt lip 27, 2012 1:05 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

Almare
nie pisz, że go nie znajdziesz, nie myśl tak. Nie poddawaj się.
Szukaj.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt lip 27, 2012 5:59 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

I znowu dupa. Łaziłam calutką noc (w sumie to od 19.00 bo jeszcze rozwieszałam dodatkowe ogłoszenia) i w końcu opadłam z sił i zrezygnowana usiadłam na ławce i rozbeczałam się jak dziecko. Kilka razy usłyszałam jakieś miauczenie, ale nie udało mi się go zlokalizować. Nawet Sheel'ę zabrałam ze sobą, ale nic to nie dało. Byłam w tym parku, ale bałam się tam sama za długo łazić bo tam się kręcą podejrzane typy.Już mi nawet przeszło przez myśl wynajęcie psa tropiącego, ale nie wiem gdzie można znaleźć psiaka, który tropi inne zwierzaki. No i pewnie nie było by mnie na to stać. Już nie wiem co mam robić :'(...Jedynym pozytywem jest to, że udało mi się namierzyć dwie następne karmicielki. A delfinka milczy. Gdzie jest moje Dzieciątko :'(???

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt lip 27, 2012 6:41 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

Udało mi się wreszcie ogarnąć wklejanie zdjęć i wrzucam kilka zdjęć mojej najbliższej okolicy wraz z mapką.

Obrazek- zbliżenie na krzaczory, w które uciekł
Obrazek - parking a w oddali przedszkole
Obrazek - parking, kotłownia
Obrazek - miejsce "lądowania"
Obrazek - parking

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt lip 27, 2012 6:48 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

A tu mapka okolicy
Obrazek

Na tym "bardzo zielonym podwórku" namierzyłam bardzo dobrą karmicielkę, która orientuje się który kot gdzie przebywa (nawet wie gdzie się chowa matka z młodymi) i mam dobry kontakt z panią Gospodynią, która sama jest kociarą. Tak więc, obie mają oczy szeroko otwarte.

A to zakres moich poszukiwań
Obrazek

Przepraszam, że Was tak męczę, ale może podpowiecie mi coś...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt lip 27, 2012 9:40 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

Nieeeeeeeeee ja się tak łatwo nie poddam. Znajdę go choćbym miała do samego piekła zawendrować. I dzisiaj jeszcze rozwieszę więcej ogłoszeń. Trzeba to moje szukanie jakoś usystematyzować.Mam trochę dzikie godziny pracy bo 6.30- 14.40, ale muszę coś wykombinować.

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt lip 27, 2012 12:06 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

Aniu, bardzo się cieszę, że się nie poddajesz :D
Super, że wkleiłaś mapki na których widać gdzie to mniej więcej jest :ok: :ok:
A co z Tą forumowiczką, która zaproponowała Ci swoją pomoc, przyjedzie tam do Ciebie?
Może jeszcze ktoś z forumowiczów mieszka niedaleko?
Bardzo się cieszę, że dalej rozklejasz ogłoszenia i nawiązałaś kontakt z tyloma osobami w Twojej okolicy!
Sauron jest pewnie już bardzo głodny i zmęczony...
Tak bardzo chciałabym, żebyś go znalazła!!
Sauronku, gdzie jesteś?? Wszyscy się o Ciebie bardzo martwimy :1luvu: :1luvu:
Jeżeli masz trochę zdjęć Sauronka wklej je tutaj proszę i postaraj się wklejać zdjęcia tak, żeby od razu na stronie były duże i czytelne.
Całuję Cię Aniu i trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok:

bananowy_kot

Od: Czw mar 26, 2009 0:50

Post » Pt lip 27, 2012 12:17 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

Użytkowniczka maryniaj, która mi zaoferowała pomoc w szukaniu potwierdziła swoje chęci do pomocy i ma się do mnie odezwać po południu. Co dwie pary oczu to nie jedna :)!!! A może to akurat dzisiaj się znajdzie?? Rozetrę na dłoniach trochę kiełbaski i wezmę spory kawałek na przynętę. Może miauknie jak wyniucha. Może głód go w końcu zmusi to wystawienia noska z kryjówki. A może to miauczenie, którego wczoraj nie potrafiłam zlokalizować to był on? Bo to było miauczenie jednego kotka. I to bardzo donośne. Troszkę w jego stylu. Będę kiciać do upadłego...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt lip 27, 2012 12:22 Re: Warszawa- Żoliborz zaginął czarny kotek SAURON

A to Sauronek z Sheelą :)... Ktoś by pomyslał, że dwa aniołki, hehe :)...
Obrazek

A to ze mną. Uwielbiał jak go brałam na ręce i lekko "wieszałam" sobie na ramieniu. No i zdarzało mu się tak zasnąć :)...
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

[poprzednia][następna]