Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 14, 2012 10:14 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

To chyba wszytsko zalezy od swinki i od kota:) Znam dziewczyne, ktora ma w mieszkaniu psa, 3 koty i świnkę i nikt sobie nie wchodzi w paradę:) W sumie świnki nie są taki małe.. ale z drugiej strony, jak sie trafi kot wariat, to może glupi mu pomysł strzelić do glowy i podczas zabawy (tak mi sie wydaje..) mogłybyt zrobic krzywdę. Trzeba chyba przetestować:)

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Śro mar 14, 2012 10:41 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Dziękuję Wam dziewczyny bardzo chociaż trochę pojęcia teraz mam.Zobaczymy przesłałam maila od tej pani zaufanej wolontariuszce by oceniła obiektywnie dom bo ja niestety kieruję si ę uczuciami do białasków i boje się ,że mogę byc niesprawiedliwa a nie chcę tego.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro mar 14, 2012 10:52 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Rydz zrobił mi wczoraj niespodziankę przyszedł do mnie na kanapę sam i położył się na moich nogach,poleżał sobie głaskany dośc dugo a Zosia o mało wzrokiem go nie zabiła z zazdrości.Wieczorem też był w nogach łóżka,rano to było zaś całe stado maluchy,Lord ,Zosia,Snieżynka tylko Niuniek i Bazyli na drapaku.Czykli robi chłopak postępy tylko domku mu potrzeba.Kuro szaleje w piwnicy z Brylantem i mocno go zdominował jest to meczące dla obu bardzo.

horacy 7

Post » Śro mar 14, 2012 11:23 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

:1luvu:

raiya

Post » Śro mar 14, 2012 11:26 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Mi się Rydz strasznie podoba :D

raiya

Post » Śro mar 14, 2012 12:29 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Moja córka ma w domu kota i świnkę.Relacje między nimi są bardzo dobre.Świnka jest wypuszczana pod kontrolą, ale sama świetnie sobie radzi z zaczepkami kota.
Potrafią się razem bawić.Wszystko zależy jednak od charakteru i kota i świnki.
Ja mam szynszylę, ale nie wypuszczam jej w obecności kota.On często zagląda do jej klatki i próbuje zaczepiać. Wkłada łapki do klatki, ale nie robi to na niej większego wrażenia.
Czasem nawet dotykają się noskami. :P

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro mar 14, 2012 13:29 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Fajne te układy miedzy zwierzętami są,myślę ,że przy jednym kocie świnka by sobie moze poradziła ale nie wiem czy para nie zacznie polować?Moze się mylę lecz gwarancji nie dam szczególnie za Atomka bo to sprytny chłopiec.

horacy 7

Post » Śro mar 14, 2012 13:32 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Na pewno gwarancji nie ma :!:
Czy ja się dobrze domyślam, że chcesz wziąć świnkę? Czy też może potencjalny domek ma świnkę?

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro mar 14, 2012 18:01 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

no świnki to jeszcze nie było :roll: :)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro mar 14, 2012 18:11 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Domek dla białasków ma 5 świnek które biegaja po pokoju.Trochę odkładamy adopcję bo pani na razie nie jest w stanie zabezpieczyć balkonu i jeszcze zależy to od zgody mamy z która pani aktualnie mieszka a mama kotów nie chce.Poczekamy zobaczymy.Świnki nie będzie chociaż marzy o niej moja bernenka ,zawsze tkwi w sklepie zoologicznym przy swinkach i królikach lecz poprzestanę na tym co mam.Będzie jedna super wiadomośc lecz niech napisze ją osoba która podjęła dzisiaj decyzję o adopcji kota nie napiszę jakiego na razie tajemnica. :P

horacy 7

Post » Śro mar 14, 2012 18:30 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

czyżby Brylantowy chłopak szedł do domku? :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro mar 14, 2012 18:51 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Eh..no.. ten tego... :oops: :D Bo ja dzis rozmawialam z Basią i chyba wezmę do siebie Rudego, na razie na DT, ale moze zostanie na stle.. :oops: Problem w tym, ze ja, jak pisalam, czesto wyjezdzam:( No i jak myslicie? Ryzykowac? Wiem, ze to bardzo stresujące bedzie dla kotka, bylby u mnie na stale w Bydzi, no ale tak raz w miesiacu, moze nawet 2 razy, musialby odbyc z nami podroz do Szczytna- do moich rodzicow, gdzie jest juz jeden kot. No i w wakacje musialby byc te 2-3miesiace z nami u rodzicow tez... Takze wszytsko zalezy, jak by znosil jazde.. i czy rodzicow dom i Grubcio by mu sie spodobal. Z jednej strony sie ciesze, bo moj maz sie zgodzil, ale z drugiej martwie,czy nie wyrzadze mu tym krzywdy? Tym stresem??? Jak myslicie? Wiadomo, ze moje dobre checi i serce do kochania nie wystarcza, bardzo cgialabym mu pomoc, tyle biedaczysko przeszedl, ale niestety, moge mu tylko zaoferowac domek taki jezdzacy.. a wlasciwie dwa domki :| Prosze napiszcie, co o tym myslicie, bo ja juz glupieje...Co robic? CO???

raiya

Post » Śro mar 14, 2012 18:56 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

a Brylanta nie chcesz? może jednak? zastanów się dobrze :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro mar 14, 2012 18:58 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Jak rozmawialam dzis z Basia, bylam w strasznej euforii, bo TZ sie zgodzil, a teraz znow przyszly te obawy, zebym kota nie skrzywdzila po prostu...

raiya

Post » Śro mar 14, 2012 18:59 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Brylancika tez bym chciala:) Ale niestety kotek, ktorego wezme, bedzie mial kontakt ze zdrowym Grubciem rodzicow.

raiya

[poprzednia][następna]