Zapachy, odświeżacze, płyny do podłóg...:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 10, 2004 19:14

U mnie ładnie się sprawdza taki elektryczny wkład zapachowy ale jest umieszczony w przedpokoju więc ładnie pachnie, jak się wchodzi do domu i nie jest męczący, bo do pokoju zapach nie dociera. No ale gdybym go wzięła do pokoju to migrena murowana :roll:

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Wto maja 03, 2005 16:49

Cześc Skarbki :D .
Mam pytanko, poniewaz obraziłam sie na Air Wick(elektryczny odświeżacz-zapach białych kwiatów jest cudny) za to ze robi za slabe promocje (nie moge sie doczekac promocji 2 w 1 :evil: :wink: ) więc chciałabym wiedziec czy odswieżacze tego typu firmy Brise tez ładnie pachną i czy sa skuteczme, tzn czy neutralizują różne zapaszki. Bise ma własnie promocje w Realu 2 w 1 ale nie wiem czy warto ryzykowaćSpodziewam sie przyjazdu siostry i nie chcialabym zeby stwierdziła ze czuc u mnie kotami :wink:
Na szczęście Keikusia juz jakiś czas sika tylko do kuwety (Yupi!)
Pozdrawiam wszystkich :D

betix

Od: Pon sie 11, 2003 22:37

Post » Wto maja 03, 2005 16:54

ja kupila taki zwykly odswiezacz cytrynowy Brise chyba, stoi na parapecie kolo kuwety.
TZ twierdzo, ze w domu czuc kotami. Odswiezacz kupilam, z powodu wizyty przyjaciolki, ktora jest dosyc wrazliwa :roll: na zapachy i inne pozostalosci po zwierzakach (wlosy np)

odswiezacza ja nie czuje, zeby cos pachnial , a kolezanka powiedziala, ze u mnie wcale kotami nie smierdzi, poza tym w Irysku sie zakochala :)
Wiec TZ sie po prostu czepia.

Podlogi zmywam czym popadnie, teraz mam ajax brod na spod - cytrynowy
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto maja 03, 2005 17:16

dzieki za odzew :lol: tym bardziej ze to taka drobnostka wporównaniu z innymi wątkami :oops: ale to też dla dobrego imienia kotków :)
carmello chyba uzywamy tego samego Ajaxu, wczęsniej mialam pomarańczowy teraz zielony ten poprzedni ładnie neutralizował zapaszki, ładnie pachniał tylko juz mi obrzydł =a tym samym zaczął śmierdzieć więc dzis kupilam zielony. Tylko kurcze czemu ten Air wick tak sie sknerzy :evil:

betix

Od: Pon sie 11, 2003 22:37

Post » Śro maja 04, 2005 21:19

RyuChanek i Betix pisze:To czym myjecie podłogę żeby wybić koci zapach, jesli ktos ma takie doświadczenie :? No i wybić zapach z mopa lub sciereczki... :?

Staroświecka, gospodarska metoda mamy mojego TZ - woda z octem. 8)
Gacek&Puchatek&Łapek&Maszeńka
[/URL]ObrazekObrazek

Duduś

Od: Czw kwi 15, 2004 9:16

[poprzednia]