Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
luna87 pisze:starsza kocica zauwaqzylam jak probuje lizac glowe maluszkaczy wysterylizowana kotka moze czuc instynkt?
luna87 pisze:Przeciez nie moge ich na chwile spuszczac z oczu - teraz wize ze stasrzy dachowiec dosc mocno wbija kly w malego, a on tak piszczy. Doszlo do tego ze maz chce oddac dachowca na wies a wziasc drugiego syjama od prawdziwego hodowcy boze co ja mam robic w takiej sytuacji? Tylko prosze od was profesjonalne i konkretne rady bo ja nei potrafie podjac decyzji i nie najezzajcie na mnie i tak jestem zestresowana. nie moge wyjsc nawt na moment z domu bo boje sie ze ta kocica zagryzie malego
luna87 pisze:Przeciez nie moge ich na chwile spuszczac z oczu - teraz wize ze stasrzy dachowiec dosc mocno wbija kly w malego, a on tak piszczy. Doszlo do tego ze maz chce oddac dachowca na wies a wziasc drugiego syjama od prawdziwego hodowcy boze co ja mam robic w takiej sytuacji? Tylko prosze od was profesjonalne i konkretne rady bo ja nei potrafie podjac decyzji i nie najezzajcie na mnie i tak jestem zestresowana. nie moge wyjsc nawt na moment z domu bo boje sie ze ta kocica zagryzie malego
luna87 pisze:ok macie racje - a co myslice o teorii ze dachowce nie nadaja sie do mieszkania z lduzmi tylko na wiec albo do domkkow z ogrodkiem bo ich natura jest dzika i lubia polowac?
po prostu martwi mnie fakt ze jak pojde w poneidzialek do pracy to bede zmuszona ich zostawic samych - nie ma opcji zamkniec osobno bo stara kocica umie otwierac drzwi to raz, dwa rodzina pracuje, 3 znajomych bliskich an tyle aby och zostawic samych w domu nie mam. Boje sie ze zrobi malemu krzywde. Juz powiedzialam mezowi ze jest kretyn i nikogo nie oddaje i sie poryczlama jak dziecko.
Dodam, ze Luna spi sobie w drugim pokoju a maly obok niej, przenioslam go i tak juz zostal kolo niej. Ciekawe co bedzie jak sie obudza... :/
luna87 pisze:ok macie racje - a co myslice o teorii ze dachowce nie nadaja sie do mieszkania z lduzmi tylko na wiec albo do domkkow z ogrodkiem bo ich natura jest dzika i lubia polowac?
karola7 pisze:luna87 pisze:ok macie racje - a co myslice o teorii ze dachowce nie nadaja sie do mieszkania z lduzmi tylko na wiec albo do domkkow z ogrodkiem bo ich natura jest dzika i lubia polowac?
Że co![]()
? Nie wiem skąd taka teoria, o ile się nie mylę większość osób na forum ma właśnie dachowce i sobie chwalą , ja również
.
Po pierwsze NIE PANIKUJ , po drugie NIE PANIKUJ , a po trzecie WYLUZUJ !
Ja wiem, że ludzka wyobraźnia podpowiada czarne scenariusze, lejącą się strumieniami krew, rany szarpane i przegryzanie tętnic.
Zrobiliście starszej kotce rewolucję w życiu sprowadzając małego , ona musi go sobie ustawić, musi pokazać kto tu rządzi, ona ma prawo być wściekła, nie znaczy jednak, że przy pierwszej nadarzającej się okazji go zagryzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 686 gości