Tak, było jeszcze 300zł, które dała mgj wraz z ludźmi z jej pracy na Plamkę, ale wobec tego, że na Plamkę pojawiły się już wpłatyna konto, za zgodą mgj środki te zostały wpłacone na konto findacji z opisem "dla Tess", ponieważ był dług u weta tej właśnie wysokości za leczenie, badania, koteczki Tess, która niestety odeszła w zeszłym tygodniu.
Zwróciłam się również do największej sponsorki Plamki pani Edyty P. o możliwość przesunięcia 203zł z konta Plamki na kociaki z przedszkola, na operację przepukliny kotki ze Starogardu oraz na leczenie Teosia, bo tyle łącznie było jeszcze długu u weta za te koty.
Wszystkie rozliczenia pojawią się z czasem na stronie
www.pkdt.pl Tutaj w tym wątku (w drugim poście) będą rozliczenia wpłat na Plamkę. Myślę że tak będzie przejrzyście i czytelnie.
Za benzynę gdy Plamka jeździ do weta, za jej wyżywienie, żwirek, płacę z własnej kieszeni dlatego pozwoliłam sobie prosić o przesunięcie części srodków na leczenie innych kotów, oczywiście potrzeby Plamki zawsze będą z tych środków pokrywane w pierwszej kolejności i nie ma opcji aby jej czegokolwiek zabrakło.