KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 19:30 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

bazarek z kartkami
poszlam na łatwizne wrzucilam zdjecia na picassa bo jakbym miala je na forum wgrywac to łoooo

pozniej dodam zdjecie do bazarku ;)

ale juz niech żyje i zarabia :mrgreen:

viewtopic.php?f=20&t=123803
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie lut 06, 2011 19:55 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Też jestem.
I chciałam zgłosić poprawkę - na dzień dzisiejszy mam tylko 3 koty na tymczasie :D (+2 swoje) bo wczoraj pewne młode małżeństwo z Jastrzębia zaadoptowało Hankę :!: Mają już 1 kotkę, którą odratowali w ciąży (kociaki urodzone, odchowane i wydane) z jakiejś hali i wzięli Hankę na towarzyszkę dla tamtej. Trzymajcie kciuki by się kotki dogadały.

Ponadto ostatnio wydałam także Dunię, zwaną Diunką - kotkę o bardzo podobnym umaszczeniu jak Lejdi (może ktoś pamięta, choć krótko była w starej KCh). Diunka była już dość długo u mojego przyjaciela ale tak rozbójniczka stresowała jego poprzednią kotkę (Maraskę z czasów Hiltona), że musiała zamieszkać u mnie a u mnie akurat pewna pani była po Hankę ale, że Hanka się baaardzo ukryła a Diunka przymilała pani zabrała Diunkę i Diunka mieszka teraz z: sznaucerem olbrzymim, drugim kotem, 2 papugami, królikiem, chomikiem i czymś tam jeszcze w okolicach Pogorii IV. Ma teraz 4 dużych i cały dom z małym ogródkiem dla siebie a spokojna Maraska wraca do równowagi psychicznej :D

Wczoraj na moim dyżurze był też Całek i porobił zdjęcia nowym lokatorom KCh a później był u mnie i popstrykał moje tymczasy - dzięki Marcin

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie lut 06, 2011 21:09 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

gratulacje Mara :ok:

bylismy na dyzurze.
zostawiłam wydrukowane zakladki do książek - jedna paczuszka jest dla Bożeny a reszta do wzięcia, pomyślałam, że moze poszly by po 1zl albo co łaska na cele statutowe :wink: zobaczcie je, czy da się na nich trochę grosza zebrać. Oczywiście na dzień kota odłożyłam trochę, mnie się podobają.

Morja zamknięta bo szaleje rujkowo i "tańczy na rurce" zapytam o termin sterylki.

Apasz dostał lekką kolację bo operacja jutro dopiero koło 12, Piotrek do zawiezie na zabieg. Jedzie też z Alienor i Koi na konrolę.

Ponadto Frytka ładnie je - pamiętacie zeby nie wrzucać jej wszytkiego na raz tylko po trochu, malymi porcjami, na razie nie wymiotuje. Je sensitivity i dalam też dla niej puszeczki hillsa sa w szafce podpisane dla Frytki

Puchatka, posmarowalam to avilinem, jakoś mam do tego zaufanie, zobaczmy przez kilka dni co sie bedzie dzialo bo ta maść nic nie dała, dalej ta ranka taka zdrapana w jednym miejscu.

Lejdi wyczysciłam uszka oraz dostała 1/4 cestala, 3 krówki oczka zakropione no i wzięłam kocyki do prania.

aha mamy Kasię śliczną czarnulkę do sterylizacji ale Jadzia nad tym czuwa

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie lut 06, 2011 21:16 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Zostawcie dla mnie tez troche zakładek, moze u mnie tez gdzies sprzedam. Mara, możesz wziąć dla mnie? Chyba, ze Teresa jeszcze bedzie dzis w KCh i zabierze ze soba jutro do Bielska :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lut 06, 2011 21:18 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Iweta pisze:
gosiakot pisze:.
Na koniec uprzejma prośba: zrobiłam parę zdjęć Kasi i Lejdi -czy ktoś byłby uprzejmy umieścić je na forum- zdjęcia prześlę mailem :)

Przyslij mi Gosiu to wstawie :wink:

Dziękuję ,zdjęcia są takie "na roboczo" ale może pomogą w orientacji forumowiczom na teraz żeby wiedzieli ,kto mieszka w kociej chatce :)
PS zagłosowałam na Filipa Łoobodzińskiego.
Chciałam poinformować że na dniach będzie bazarek , będą książki i DVD , ale osobno poproszę Dorotkę o wystawienie CD "Zespołu Reprezentacyjnego" pt. Kumple to grunt" Z AUTOGRAFAMI WSZYSTKICH CZŁONKÓW ZESPOŁU osobiście zdobytymi na występie w Chorzowie. Jeśli ktoś nie kojarzy , to właśnie zespół, który jeszcze w czasach studenckich założyli Filip Łobodziński , Jarosław Gugała (!) inni.W/w-ni powszechnie znani członkowie tego zespołu grają w min do dziś !!! , choć zawodowo zajmują się zupełnie innymi rzeczami.
Płyta jest całkowicie nowa ( nie była nigdy odtwarzana ), nadaje się na prezent , cena wywoławcza 25 zł - ale mam nadzieję że zainteresowani dorzucą parę groszy, bo CAŁOŚĆ DOCHODU Z BAZARKU PRZEZNACZONA BĘDZIE NA LECZENIE LEONKA które jest okropnie kosztowne.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie lut 06, 2011 21:24 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

niestety to już ostatnie darmowe druki, moja koleżanka zamknęła drukarnię
moze macie znajomych co drukują - czasem można dorzucić nasz wydruk gdzieś na spadach wydruku klienta, papier i tak by sie zmarnował a tak mozna nam po kosztach cos wydrukować.
Magda drukowała za darmo :1luvu:

Filomen

Post » Nie lut 06, 2011 21:48 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Ja też chcę kilka zakładek. Iweta wezmę też dla Ciebie - mam nadzieję, że do wtorku wieczorem jeszcze w ogóle jakieś zastanę.. :P

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie lut 06, 2011 22:02 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

gosiakot pisze:
Iweta pisze:
gosiakot pisze:.
Na koniec uprzejma prośba: zrobiłam parę zdjęć Kasi i Lejdi -czy ktoś byłby uprzejmy umieścić je na forum- zdjęcia prześlę mailem :)

Przyslij mi Gosiu to wstawie :wink:

Dziękuję ,zdjęcia są takie "na roboczo" ale może pomogą w orientacji forumowiczom na teraz żeby wiedzieli ,kto mieszka w kociej chatce :)
PS zagłosowałam na Filipa Łoobodzińskiego.
Chciałam poinformować że na dniach będzie bazarek , będą książki i DVD , ale osobno poproszę Dorotkę o wystawienie CD "Zespołu Reprezentacyjnego" pt. Kumple to grunt" Z AUTOGRAFAMI WSZYSTKICH CZŁONKÓW ZESPOŁU osobiście zdobytymi na występie w Chorzowie. Jeśli ktoś nie kojarzy , to właśnie zespół, który jeszcze w czasach studenckich założyli Filip Łobodziński , Jarosław Gugała (!) inni.W/w-ni powszechnie znani członkowie tego zespołu grają w min do dziś !!! , choć zawodowo zajmują się zupełnie innymi rzeczami.
Płyta jest całkowicie nowa ( nie była nigdy odtwarzana ), nadaje się na prezent , cena wywoławcza 25 zł - ale mam nadzieję że zainteresowani dorzucą parę groszy, bo CAŁOŚĆ DOCHODU Z BAZARKU PRZEZNACZONA BĘDZIE NA LECZENIE LEONKA które jest okropnie kosztowne.

:ok: :D

Filomen

Post » Nie lut 06, 2011 22:05 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

MartynaP pisze:bazarek z kartkami
poszlam na łatwizne wrzucilam zdjecia na picassa bo jakbym miala je na forum wgrywac to łoooo

pozniej dodam zdjecie do bazarku ;)

ale juz niech żyje i zarabia :mrgreen:

viewtopic.php?f=20&t=123803

super, walczymy o każdą złotówkę :ok:

Filomen

Post » Nie lut 06, 2011 22:07 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

kto ma miejsce i chce banerek :)

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Nie lut 06, 2011 22:11 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Mara S pisze:Też jestem.
I chciałam zgłosić poprawkę - na dzień dzisiejszy mam tylko 3 koty na tymczasie :D (+2 swoje) bo wczoraj pewne młode małżeństwo z Jastrzębia zaadoptowało Hankę :!: Ponadto ostatnio wydałam także Dunię, zwaną Diunką

Gratuluję adopcji :1luvu:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie lut 06, 2011 22:18 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

My z Mańką też się meldujemy :)

toycia

Od: Pon gru 27, 2010 23:39

Post » Nie lut 06, 2011 22:39 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

terenia czy mogłabys w jednym poscie na pierwszej stronie wkleic linki do bazarkow :?:
juz jest nowy watek w tamtym Dorotka podawala linki a tu niema

pozniej najwyzej kazdy prowadzacy bazarek puści ci pw ze zakonczony to dopiszesz

hmmm ??
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Nie lut 06, 2011 23:08 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

MartynaP pisze:terenia czy mogłabys w jednym poscie na pierwszej stronie wkleic linki do bazarkow :?:
juz jest nowy watek w tamtym Dorotka podawala linki a tu niema

pozniej najwyzej kazdy prowadzacy bazarek puści ci pw ze zakonczony to dopiszesz

hmmm ??

Pewnie, że mogę :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lut 06, 2011 23:51 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Iweta pisze:Zostawcie dla mnie tez troche zakładek, moze u mnie tez gdzies sprzedam. Mara, możesz wziąć dla mnie? Chyba, ze Teresa jeszcze bedzie dzis w KCh i zabierze ze soba jutro do Bielska :wink:

Iwonko może jutro wczesnym rankem przed wyjazdem do Bielska uda mi się na sekundę podjachać do K. CH. to wezmę dla Ciebie zakładki :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]