joluka pisze:Kamari!- za każdym razem powalasz mnie na kolana.....
![]()
![]()
![]()
czy można Ci jakoś pomóc oprócz rad, których jak widzę na szczęście już dużo dostałaś? ja nie mam doświadczenia w takich tematach, ale o olejku z dziurawca naczytałam się na forum cudów po prostu.... - w przypadku Amelki na przykład wetka odradzała na odparzenia wysuszający sudokrem czy pudry/zasypki - radziła raczej natłuszczać niż wysuszać
proszę prześlij mi na PW nr konta do Siebie - na pewno przy takich kocich biedach jak Amelka, Omiśka, Borgis czy Niusia wydatków masz znacznie więcej, niż do tej pory - każdy grosz pewnie się przyda, a nie umiem Ci się na razie odwdzięczyć w inny sposób...![]()
Bardzo ci Joluka dziękuję za propozycję, ale radzimy sobie

Na rany kupiłam małej ten hydrożel, którego używa CC.
Od wczoraj bardzo poprawiła się skóra na brzuszku, nie jest już czerwona

Rany czyszczę co parę godzin, Niusia jest bardzo dzielna przy wszystkich zabiegach.
Staram się żeby leżała na brzuszku, wtedy rany są na wierzchu. Szczypałam ją, tak jak pisałyście, nóżki reagują kurczami na ucisk poduszek. Prawa nóżka ładnie odchodzi na bok, ale lewa już stawia opór, może coś tam się zaczęło źle zrastać.
Kupiny robią się na raz i jest przy tym parcie, tylko sika bezwiednie.
Po upraniu wyszła z niej śliczna puchata dziewczynka, bardzo miziata i bardzo żarta. Mogłaby jeść na okrągło w nieograniczonych ilościach.

Bardzo wszystkim dziękuję za wsparcie