Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marta20 pisze:wszystkie dzieci zostaly zabrane....;(
alix76 pisze:To nie Marta20 się opiekowała na co dzień Natalką, tylko jej znajoma - może udało się, żeby dziewczynka tam została? Ale to chyba nie takie proste
marta20 pisze:http://swidnica24.pl/wydarzenia/pijani-rodzice-opiekowali-sie-dziecmi/
;( wystarczyło żeby mama mojej koleżanki wyjechała zza granice na 2 mies............
marta20 pisze:Hej to, że dziewczynka nie jest chrzczona to nie jest jej wybór. Po prostu matce się nie chciało jej ochrzcić. Dziewczynka bardzo by chciała iść do komunnii, dlatego mama mojej koleżanki załatwia tej małej chrzest. Dziewczynka chodzi do drugiej klasy, ale rok odsiaduje. Ostatnio była już u mamy mojej przyjaciółki o 7 rano, bo w związku z przygotowaniami do komunii mieli przyjść na msze świętą z rodzicami, a ona nie miała z kim iść ,więc poprosiła aby mama mojej koleżanki z nią poszła. smutne:(
Trudno nie być chrzczonym we wiosce, w której 99.9% to katolicy. Z dziewczynką nikt się nie chce kolegować, mówiła, że jej kolega nazywa ją ,,dzieckiem diabła''
marta20 pisze:moja koleżanka wróciła zza granicy i mówi że dzieci WRÓCIŁY DO RODZICÓW!!!
To jakiś absurd!!!
BOZENAZWISNIEWA pisze:Njlepsza RZ nigdy nie zastapi "najgorszej"rodziny biologicznej...niestety wiem to z własnego wieloletniego doswiadczenia ...
Erin pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Njlepsza RZ nigdy nie zastapi "najgorszej"rodziny biologicznej...niestety wiem to z własnego wieloletniego doswiadczenia ...
![]()
Dobrzy, kochający ludzie są lepsi niż np. patologiczni alkoholicy?
Dołujące to bardzo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, xCatmosphere i 164 gości