PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 7:26 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

justyna8585 pisze:Moze ktos pomoze....?

powtórzę z rana to błaganie o pomoc, o życie...
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lis 04, 2010 9:34 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Biedaki podniosę, chociaż tyle mogę zrobić...

Dymne koty szybko znajdują domy, niedawno miałam dymną kotkę na tymczasie, pierwsza z rodzeństwa znalazła dom i potem jeszcze były telefony o nią.

Może ktoś ma jakiś kącik wolny...
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw lis 04, 2010 10:45 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Czy drugi kociambr sie odnalazł?

Kurde, że też o nich nie wiedziałam w weekend jak byłam na Śląsku :? A teraz to doopa blada :(
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw lis 04, 2010 12:01 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Szkoda że jestem z drugiego końca Polski bo wzięłabym jedno cudo na dt ,właśnie tydzień temu oddałam Marleya do ds.Jestem z Warmińsko-mazurskiego.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lis 04, 2010 12:06 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Widziałam na dogo oferte transportu z Katowic do Warszawy. Czy jesli dziewczyna sie zgodzi je przewieźc, dacie rade jej dostarczyc kociambry 9mam nadzieję ze oba będą) do Katowic? Przejmę je tu na miejscu. Jako TDT, ale lepszego wyjścia nie ma.

horacy 7 - co jakiś czas mam mozliwości transportowe do Olsztyna, czy w razie czego dasz radę stamtąd odebrać kota? Jak rozumiem dwa nie wchodzą w grę? Mnie tymczasowanie dwóch na dzień dzisiejszy przerasta mnie finansowo i organizacyjnie, w najgorszym wypadku je rozdzielimy, choc szkoda by było :roll:
Obrazek

slapcio

Post » Czw lis 04, 2010 12:15 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Tak z Olsztyna dam radę mam nawet zaprzyjaźnioną panią weterynarz która codziennie dojeżdża do pracy do Szczytna gdzie mieszkam ,więc tu dam radę .Dwóch się trochę boję bo nie wiem czy dam radę ogarnąć ,mam swoje trzy dorosłe i dwa psy w mieszkaniu i musi się towarzystwo dogadać.

horacy 7

Post » Czw lis 04, 2010 12:22 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

hehe, u nas teraz 3 kotki, 3 kocury (rezydenci) 1 kocur-tymczas i jeden kocur- dochodzacy, 3 psy i królik :ryk:

ostatnio wyadoptowalismy jeszcze jednego tymczasa i stwierdzilismy, ze w domu panuje cisza i jest zaskakujaco dużo miejsca :lol:

Przemysl kwestię podwójnego tymczasowania, jak nie dasz rady to jeden zostanie u mnie, choć mam mozliwośc max do lutego i TŻ mnie zabije (bo ja zimą jestemn cały czas na delegacjach więc to on ma towarzystwo na głowie) :roll:
Obrazek

slapcio

Post » Czw lis 04, 2010 12:33 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Stanę na głowie, by je do Katowic przewieźć, tylko nie wiem o jaki termin i godzinę chodzi?
Bardzo Wam dziękuję za nadzieję...

W tej chwili jest tylko kotka, kocurek (?) na kociarnię póki co nie wrócił :(
Mam ciągle nadzieję, że jeszcze się pokaże, choć w tej chwili priorytetem jest wg mnie ratowanie koteczki - ona siedzi zamknięta w klatce i wariuje, trzeba ją stamtąd zabrać koniecznie.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw lis 04, 2010 12:38 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Oczywiście dochodzący też są w pracy mam kotkę jedną stałą i dwie sztuki dochodzące i dwa psy które karmimy bo nie mamy co z nimi zrobić ,schronisko to dla nich jeszcze gorsze miejsce.Boję się tylko ,że kiedyś mnie za to wywalą z pracy.Najlepiej by było gdyby domek znalazł się blisko was tam większe zaludnienie jest.O moje tymczasy najwięcej telefonów miałam właśnie ze Ślaska,chociaż odległość niestety odstraszała i kotek pojechał do domku do Warszawy.

horacy 7

Post » Czw lis 04, 2010 12:44 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

No to teraz kwestia tego transportu, ja przejme kotę w Wawce/po trasie i jeśli horacy 7 podtrzyma swoja propozycję - wysle ją do olsztyna przy najbliższej okazji (tzn podrzuce kotę szefowi jak bedzie odwiedzał rodzinę :ryk: )

Jeśli kocurek się znajdzie - zostanie u mnie na tymczasie, mam nadzieję że krótkim :roll:

jeszcze gwałtnęłam siostrę, ma spytac pewnych państwa którzy ostatnio stracili kotka... ale nie wiem czy są gotowi na nowego, to swieża sprawa :roll:
Obrazek

slapcio

Post » Czw lis 04, 2010 12:48 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Bjuta z dogo sie zgodziła przewieźć do Wawki - pod warunkiem ze kot(y) dotarł(y)by do katowic w niedziele przed 12.
Obrazek

slapcio

Post » Czw lis 04, 2010 12:52 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Ok, dowiozę w niedziele, bardzo bym prosiła o jakieś szczegóły na pw - kontakt, informacje gdzie możnaby przekazać kotka(i)(mam nadzieję, że kocurek pokaże się do niedzieli...).

Czy osoba, która przewoziłaby dziewczynkę ma transporter? Bo ja mam jeden i tymczasa, którego codziennie wożę do weta...
Matko, wierzyć mi się nie chce, że jest szansa... :1luvu:

Liwia_

Post » Czw lis 04, 2010 12:56 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Nie mam pojecia gdzie, na transporter raczej nie ma co liczyć - ale rzeba zapytać. Ja nie znam bjuty, znalazłam tylko ofertę na watku transportowym dogo. Dam Ci na pw jej numer telefonu, najlepiej o wszystko spytać osobiście.

A kartonowe pudło nie wystarczy do transportu?
Obrazek

slapcio

Post » Czw lis 04, 2010 13:01 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Jeżeli nie ma transportera, to chyba będzie musiało... Ok, czekam na kontakt, dogadam wszystko :)

Liwia_

Post » Czw lis 04, 2010 13:06 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Slapcio :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: horacy 7 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bjutka na pewno nie ma transportera

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

[poprzednia][następna]