Delikatna Smużka - koniec rozterek:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 22, 2010 7:08 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

A ja przesyłam buziaczki dla wielkookiej piekności! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 22, 2010 15:47 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Jak to Bąbelkowi pękło oczko? Dlaczego? Już wsio ok?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob paź 23, 2010 17:23 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Catnaperka pisze:Jak to Bąbelkowi pękło oczko? Dlaczego? Już wsio ok?

Kochana, Bąbelek to niwidomy kotuś, którego oczka od dawna leczymy. Niestety oczko pękło i w poniedziałek będzie usunięte. Najważniejsze by nie wdała się infekcja :ok: :ok: :ok: Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panna Smużka rozkoszuje się błogim lenistwem, a w przerwach polowaniem na pająki :wink: :D - żywe pająki, którym przez okno udało się wejść do domu :roll:

Dzisiaj po raz pierwszy miała footrzastego gościa - PiPi, która wtargnęła na przegląd miseczek :mrgreen: Panienki obwąchały się zaciekawione i odbyły przyjazne ocieranko :D :D :D Zrobiłam fotkę, wstawię w poniedziałek w pracy, bo łącze domowe na to nie pozwala :evil:

Ranka pięknie się już zagoiła :D :D :D Może, prócz maści troszkę pomogło głaskanko :wink:

Przesyłam uściski od naszej delikatnej pięknotki, której apetyt raduje me serce :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob paź 23, 2010 17:26 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Oby tak dalej. Ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za Smużkę i Bąbelka
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie paź 24, 2010 12:24 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Bąbelek :ok: Smużka :flowerkitty:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto paź 26, 2010 8:47 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Ponieważ ostatnio Bąbelek miał kłopoty, troszkę zaniedbałam wątek Smużki - cudnej dziewuszki :1luvu:

Na szczęście mam same dobre wieści :D Koteńka ma apetyt imponujący, urobki w kuwecie również :wink: :D
Jest przesłodka, rozmiziana, ufna i wesoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ranka na karku wygoiła się idealnie i wkrótce nie będzie po niej śladu :D
Mam niejasne przeczucie, że zbliża się rujka :roll: W przyszłym tygodniu zrobimy badania krwi i jesśli będą dobre, to po nabraniu ciałka i sił wybierzemy się na ciach.

A teraz foteczki z odwiedzin PiPi w Smużkowym "królestwie" :wink:

Taktowna Smuga odwraca wzrok od żarłocznej PiPi przy miseczkach :wink:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

A tu, z wrodzonej delikatności, odwróciła się cała :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto paź 26, 2010 8:52 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

jaka ona śliczna i delikatna :1luvu:
i pomalutku jakby ciałka nabierała. Za podtuczenie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto paź 26, 2010 9:11 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Kurcze, trzeba by podpytać Anetkę, Tatianę, Anię czy ona nie była sterylizowana, bo to by było dziwne :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto paź 26, 2010 9:16 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

gosiaa pisze:Kurcze, trzeba by podpytać Anetkę, Tatianę, Anię czy ona nie była sterylizowana, bo to by było dziwne :roll:

Gosiu, pytałam Ani jeszcze w schronisku . Smużka nie mogła być sterylizowana, bo najpierw karmiła, potem było z nią bardzo źle, po poprawie nadal była za słaba. Dlatego Ania jej nie ciachnęła.
Tak więc rujka przed nami, chiba :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto paź 26, 2010 9:44 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Acha, czyli że wszystko jasne, to dobrze.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw paź 28, 2010 9:04 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Wczoraj troszkę się zmartwiłam, bo Smużka ma jakby mniejszy apetyt :? A może po prostu zjadła więcej suchej karmy i dlatego mokre zostało w miseczce. No nie wiem, ale to mi się nie podoba. W przyszłym tygodniu jedziemy z koteńką na badania krwi, dopiero gdy poznam ich wyniki to się uspokoję!!! Troszkę to się przesunęło w czasie ze względu na zabieg Bąbla, a nie chciałam brać obu kotków naraz do weta, żeby się dodatkowo nie stresowały.
Wczoraj sobie chrapnęłam u Smużki, a właściwie ze Smużką :wink: Zanim zasnęłam pogadałyśmy sobie troszeczkę i kocia nie spuszczała wzroku z moich oczu (z przerwami na buziaczki) - rozczulający z niej dzieciak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Myślę, że jeśli wyniki badań krwi będą dobre i wykonamy już drugie odrobaczenie, panieneczka wyjdzie na pokoje. Coś mi się zdaje, że ma na to ochotę :wink: :D
Smuga jest cudowna i naprawdę niesamowicie delikatna, niesamowicie... Moja laleczka porcelanowa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przesyłam buziaczki od rozmruczanej Smużki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw paź 28, 2010 9:05 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

za apetyt :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw paź 28, 2010 9:07 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

jerzykowka pisze:Wczoraj sobie chrapnęłam u Smużki, a właściwie ze Smużką :wink: Zanim zasnęłam pogadałyśmy sobie troszeczkę i kocia nie spuszczała wzroku z moich oczu (z przerwami na buziaczki) - rozczulający z niej dzieciak :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ach, uwielbiam te oczkowe wyznania miłości :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 28, 2010 13:58 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

cudna krowinka, cudna... :1luvu: :1luvu:
wpisałam ja do fanklubu na listę krówek szukających domu :)

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Pt paź 29, 2010 8:55 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Athalyse, bardzo gorąco dziękujemy za przedstawienie Smużki w fanclubie krówek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kocham krówki i cieszę się, że wreszcie i One mają wlasny klub :D

Tak jak myślałam, Smużka ostatnio preferuje suche jedzonko. Ale i tak spokojna nie jestem :oops: Ma takie blade koopalki :?
Wszystko wyjaśni się we wtrorek, gdy zbadamy krewkę.

Panieneczka coraz częściej pokazuje mi, że chciałaby już poznać świat poza łazienką. Jeszcze chwilkę musi poczekać, ale staram się jej tę chwilkę uprzyjemniać swoim skromnym towarzystwem :wink: :D
Przed nami długi weekend, więc poleniuchujemy sobie wspólnie do nieprzyzwoitości :piwa:

Uściski dla wszystkich Drogich Cioteczek przesyła delikatna Smuga :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]