O ile dobrze zrozumiałam, to Korek będzie już "tegoroczny"?
Trzymam kciuki za wyniki odczulania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sara pisze:Korek - chciałabym, aby mieszkał u nas (czekamy na wyniki odczulania) - Korek jest odRysiowy
Kleopatra - kotka schroniskowa, o której pisała Rysia w swoim wątku (po skomplikowanym leczeniu, po perypetiach, w końcu znalazła sobie miejsce do końca życia w domu mamy TZ-ta mojej siostry i nazywana jest księżniczką) - strasznie to skomplikowane, ale jednak jest to forumowa adopcja
Piękny Syjam - dzięki temu, że Dorci syjam się zagubił, moja mama ma wspaniałego kota. Piękny Syjam na razie nie ma imienia, każdy do niego mówi inaczej
Dorota pisze:Moja Tygrysia-Tygrynia-Gryzelda-Grynia-Gryzunia-Sloneczko-Slonusio
tez jest Ksiezniczka.
Gryzelda - Gryzia - Grysia - bo jak jest glodna (a to jest stan normalny), wowczas ludzi leciutko skubie, podszczypuje zabkami po lydkach... Jest to slodka dziewczyna adoptowana jako dorosla dziewucha.
OT, ale musze sie radoscia z Gryni z kims podzielic
A Chipus - to szczescie mojej Mamy.
ani pisze:Korek już wpisany![]()
Kasiup, gdzie mieszka Twoja siostra z Łatką?Dorota pisze:Moja Tygrysia-Tygrynia-Gryzelda-Grynia-Gryzunia-Sloneczko-Slonusio
tez jest Ksiezniczka.
Gryzelda - Gryzia - Grysia - bo jak jest glodna (a to jest stan normalny), wowczas ludzi leciutko skubie, podszczypuje zabkami po lydkach... Jest to slodka dziewczyna adoptowana jako dorosla dziewucha.
OT, ale musze sie radoscia z Gryni z kims podzielic
A Chipus - to szczescie mojej Mamy.
Kasia D. pisze:Uffff... więcej grzechów nie pamietam...
Katy pisze:Moim zdaniem powinno być tak: kotki, które mają domki u ludzi, którzy są na forum to te na pierwszej liście.
Kotki, które są u kogoś kto na forum nie jest zarejestrowany - na drugiej liście.
Nie wiem czy dobrze myslę![]()
Katy pisze:ani, ale nie musi tak byćMoże ktoś będzie miał lepszy pomysł
ani pisze:Kasiup, gdzie mieszka Twoja siostra z Łatką?
[:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Zeeni i 796 gości