Forumowe adopcje 2003 - lista str. 1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 02, 2004 19:52

Saro, czy mogłabyś rzucić okiem czy dobrze "umiejscowiłam" Kleopatrę i Pięknego Syjama?

O ile dobrze zrozumiałam, to Korek będzie już "tegoroczny"?
Trzymam kciuki za wyniki odczulania :D

ani

Od: Pon mar 10, 2003 23:31

Post » Pt sty 02, 2004 19:59

Korek jest zeszłoroczny.
Mieszkał u mnie jakiś czas, ale mój syn niezbyt dobrze znosił jego obecność. Na kilka tygodni jest odseparowany i mieszka u rodziców mojego TZ-ta.
Reszta kotów dobrze umieszczona:)
Obrazek

sara

Od: Pt lip 18, 2003 20:33

Post » Pt sty 02, 2004 19:59

sara pisze:Korek - chciałabym, aby mieszkał u nas (czekamy na wyniki odczulania) - Korek jest odRysiowy

Kleopatra - kotka schroniskowa, o której pisała Rysia w swoim wątku (po skomplikowanym leczeniu, po perypetiach, w końcu znalazła sobie miejsce do końca życia w domu mamy TZ-ta mojej siostry i nazywana jest księżniczką) - strasznie to skomplikowane, ale jednak jest to forumowa adopcja

Piękny Syjam - dzięki temu, że Dorci syjam się zagubił, moja mama ma wspaniałego kota. Piękny Syjam na razie nie ma imienia, każdy do niego mówi inaczej

Kurka wodna... Chyba sie starzeje nieodwolalnie... No chwilami sobie rycze :(

Moja Tygrysia-Tygrynia-Gryzelda-Grynia-Gryzunia-Sloneczko-Slonusio
tez jest Ksiezniczka.

Gryzelda - Gryzia - Grysia - bo jak jest glodna (a to jest stan normalny), wowczas ludzi leciutko skubie, podszczypuje zabkami po lydkach... Jest to slodka dziewczyna adoptowana jako dorosla dziewucha.

OT, ale musze sie radoscia z Gryni z kims podzielic :oops:
A Chipus - to szczescie mojej Mamy. :lol:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt sty 02, 2004 20:12

Miau, przypomina się Rudy Florek : prosto z Radzinkowa (od ryski) pojechał do Warszawy. Adopcja odbyła się 1 maja minionego już roku. Prosimy o dopisanie w stosownym miejscu :D
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt sty 02, 2004 20:28

Korek już wpisany :D
Kasiup, gdzie mieszka Twoja siostra z Łatką?
Dorota pisze:Moja Tygrysia-Tygrynia-Gryzelda-Grynia-Gryzunia-Sloneczko-Slonusio
tez jest Ksiezniczka.
Gryzelda - Gryzia - Grysia - bo jak jest glodna (a to jest stan normalny), wowczas ludzi leciutko skubie, podszczypuje zabkami po lydkach... Jest to slodka dziewczyna adoptowana jako dorosla dziewucha.
OT, ale musze sie radoscia z Gryni z kims podzielic
A Chipus - to szczescie mojej Mamy.

:D

ani

Post » Pt sty 02, 2004 20:33

O, przepraszam, Kajtus jest u mnie od ARKI via Blue, a Kacperek od ...Rysi chyba...no nie, ryśka? No bo od kogo? 8O :?
Aha, Romek-Tulek mieszka teraz w Kotlinie Kłodzkiej u mamy MiD. Prosze to odpowiednio zakwalifikowac.
Ostatnio edytowano Pt sty 02, 2004 20:34 przez Kasia D., łącznie edytowano 1 raz

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pt sty 02, 2004 20:33

ani pisze:Korek już wpisany :D
Kasiup, gdzie mieszka Twoja siostra z Łatką?
Dorota pisze:Moja Tygrysia-Tygrynia-Gryzelda-Grynia-Gryzunia-Sloneczko-Slonusio
tez jest Ksiezniczka.
OT, ale musze sie radoscia z Gryni z kims podzielic
A Chipus - to szczescie mojej Mamy.

:D

Dzieki wieeeeelkie i serdeczne za zrozumienie :lol: :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt sty 02, 2004 20:34

Kasia D. pisze:O, przepraszam, Kajtus jest u mnie od ARKI via Blue, a Kacperek od ...Rysi chyba...no nie, ryśka? No bo od kogo? 8O :?

Już lece poprawiać :oops:

ani

Post » Pt sty 02, 2004 20:46

Aaaa!!!! I jeszcze rudy Bałagan. Oddany na ul. Puławską. Do Ani i Krzysztofa. Dokładnie w dniu spotkania forumowego na Polach Mokotowskich.
Świadkami adopcji były Katy i Lakshmi. :D
I jeszcze do Wawy poszły trzy kotki ale ani o nich na forum nie pisałam ani nowi opiekunowie nie odezwali sie.
No i w końcu piekna tricolorka, której adopcje zorganizowała BeataS z Katowic. Kotka jechała na Śląsk z Lublina przez Warszawe ( słynny transport z wypadkiem i rozbiciem samochodu). Obecnie mieszka w Chorzowie.
Uffff... więcej grzechów nie pamietam... :roll:

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pt sty 02, 2004 21:00

Kasia D. pisze:Uffff... więcej grzechów nie pamietam... :roll:

:ryk: Z całą pewnością będą Ci odpuszczone :lol:
Kasiu, te ostatnie zakwalifikowałam wszystkie do "Wyadoptowanych" z forum - może tak być, czy coś poprawić?
NIe mam pewności co do kotów, ktre trafiły do rodzin forumowiczów - głownie Mam :D - narazie zakwalifikowałam je do "forumowych", ale jak powinno byc?

ani

Post » Pt sty 02, 2004 21:03

Moim zdaniem powinno być tak: kotki, które mają domki u ludzi, którzy są na forum to te na pierwszej liście.
Kotki, które są u kogoś kto na forum nie jest zarejestrowany - na drugiej liście.
Nie wiem czy dobrze myslę :roll: :wink:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pt sty 02, 2004 21:07

Katy pisze:Moim zdaniem powinno być tak: kotki, które mają domki u ludzi, którzy są na forum to te na pierwszej liście.
Kotki, które są u kogoś kto na forum nie jest zarejestrowany - na drugiej liście.
Nie wiem czy dobrze myslę :roll: :wink:

Na mój gust dobrze... niestety :roll:
Zabiorę się za poprawianie... za chwilę

ani

Post » Pt sty 02, 2004 21:12

ani, ale nie musi tak być :wink: Może ktoś będzie miał lepszy pomysł :wink:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pt sty 02, 2004 21:22

Katy pisze:ani, ale nie musi tak być :wink: Może ktoś będzie miał lepszy pomysł :wink:

Ale mnie samą to męczyło - no bo tak do końca na forum nie są...
A może osobna kategoria dla rodzin forumowiczów :?: :idea: no bo jakby nie było, wieści o tych kotach są... :?

ani

Post » Pt sty 02, 2004 21:24

ani pisze:Kasiup, gdzie mieszka Twoja siostra z Łatką?
[:D

ano BB jako i ja :) ale muszę również zauważyc, że to ja dzieki mojej siostrze tyz mam Rudolfa- ona nas namówiła:) zreszta Stefan to tez jej zasługa:)

kasiap&smok_telesfor

Od: Pon kwi 28, 2003 21:09

[poprzednia][następna]