Delikwent - znalazł dom u spinca.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 08, 2010 18:37 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Długo szukałam :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob maja 08, 2010 18:38 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Może na transportowym coś będzie :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 08, 2010 18:40 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Poker71 już dostałaś rekomendacje od Angel_, więc można szukać transportu.

Patrz a akurat od Angel jeszcze tymczasa nie miałam :lol: Ale fakt widziała ze na hasło "ja albo kot" pakuję komuś walizki, i nie będzie to kot :ryk:
Moj TZ dobrze wychowany, lepiej od kota (trafiła nam się wyjątkowo uparta i wredna sztuka), i nawet sam wraca do domu ;)

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Sob maja 08, 2010 18:45 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Gibutkowa pisze:Może na transportowym coś będzie :ok:

wlasnie tam wyczytalam

Gdynia - Bydgoszcz - Gdynia weekendy tel. 502284351, gg 2788989 maria_kania

dziewczyny, ja nie mam kiedy zalatwic na dniach mowiac szczerze, bo do wtorku musze wykonczyc pilne zlecenie, a jutro jak na zlosc na wies musze jechac :/ wiec dzis do wtorku wieczor jestem z doskoku na forum, bardziej na czytanie niz organizacje.
Jakby sie udalo z maria skontaktowac to ja codzien rano i wieczor jestem w domu na bank. Gdyby bylo ze mnie nie bedzie (zawsze wiem wczesniej) to kicie nawet u ktorejs z dziewczyn z gdyni czy rumii moznaby na chwile zostawic to w godzine czy dwie odbiore miauczaca przesylke.

Jest weekend moze jak raz dziewczyna jest w bydgoszczy? Jak cos jestem na podglądzie, na pw wysle telefon numer alarmowy do ostatniego dopiecia.

Poker71

Post » Sob maja 08, 2010 18:56 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Poker71 pisze:
mirka_t pisze:Poker71 już dostałaś rekomendacje od Angel_, więc można szukać transportu.

Patrz a akurat od Angel jeszcze tymczasa nie miałam :lol: Ale fakt widziała ze na hasło "ja albo kot" pakuję komuś walizki, i nie będzie to kot :ryk:
Moj TZ dobrze wychowany, lepiej od kota (trafiła nam się wyjątkowo uparta i wredna sztuka), i nawet sam wraca do domu ;)

Ja bezbłędnie do "kuwety" trafia to już sukces :D :mrgreen: :ryk: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 08, 2010 19:03 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Gibutkowa pisze:
Poker71 pisze:

Ja bezbłędnie do "kuwety" trafia to już sukces :D :mrgreen: :ryk: :ryk:

No nawet trafia:) I terenu nie znaczy, kanap nie drapie, jedzenia nie rozrzuca :lol: Tylko histeryzuje u "weterynarza" i czasem miauczy upierdliwie przez czas dłuższy.

Poker71

Post » Sob maja 08, 2010 19:41 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Jakby nie znalazł się transport do następnej niedzieli, to ja tego dnia prawdopodobnie będę wracała przez Bydgoszcz z Wrocławia, pociągiem niestety :roll: Piszę "prawdopodobnie", bo z powodu problemów w PKP nie wiem jakie będę miała połączenie. W razie czego służę pomocą :) Tylko trzeba by go donieść do dworca w Bydzi i potem w Gdyni lub gdzieś po drodze odebrać.
Trzeba było wcześniej szukać :twisted: Tydzień temu byłam w Bydgoszczy i chętnie bym zabrała kota :)
Anulka i chłopaki

Anulka

Od: Sob sie 28, 2004 17:38

Post » Nie maja 09, 2010 6:19 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Anulka pisze:Jakby nie znalazł się transport do następnej niedzieli, to ja tego dnia prawdopodobnie będę wracała przez Bydgoszcz z Wrocławia, pociągiem niestety :roll: Piszę "prawdopodobnie", bo z powodu problemów w PKP nie wiem jakie będę miała połączenie. W razie czego służę pomocą :) Tylko trzeba by go donieść do dworca w Bydzi i potem w Gdyni lub gdzieś po drodze odebrać.

Ja go na peronie przejmę:) I nawet przewożącą do domu dostarczę przy okazji ;P
Pociąg Gdy-Byd jakieś 3, 3.5h jedzie, kocio chyba wytrzyma?

A jakby był problem z odwiezieniem transporterka (chyba ze Anula będzie totalnym aniołem i już do wrocka wezmie koci bagaznik) to mogę za niego po prostu zapłacić jak za nowy (przyda mi się).

Wcześniej, wcześniej. Ech. Wczesniej była koncepcja która upadła:( ale dzięki temu TZ ma te wyrzuty teraz...

Poker71

Post » Nie maja 09, 2010 8:05 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Poker71 pisze:
Anulka pisze:Jakby nie znalazł się transport do następnej niedzieli, to ja tego dnia prawdopodobnie będę wracała przez Bydgoszcz z Wrocławia, pociągiem niestety :roll: Piszę "prawdopodobnie", bo z powodu problemów w PKP nie wiem jakie będę miała połączenie. W razie czego służę pomocą :) Tylko trzeba by go donieść do dworca w Bydzi i potem w Gdyni lub gdzieś po drodze odebrać.

Ja go na peronie przejmę:) I nawet przewożącą do domu dostarczę przy okazji ;P
Pociąg Gdy-Byd jakieś 3, 3.5h jedzie, kocio chyba wytrzyma?

A jakby był problem z odwiezieniem transporterka (chyba ze Anula będzie totalnym aniołem i już do wrocka wezmie koci bagaznik) to mogę za niego po prostu zapłacić jak za nowy (przyda mi się).

Wcześniej, wcześniej. Ech. Wczesniej była koncepcja która upadła:( ale dzięki temu TZ ma te wyrzuty teraz...

Pociąg jedzie ok 4 godzin :wink: ze względu na fatalny stan torów i jakieś roboty :roll: Totalnym aniołem nie będę :twisted: i nie wezmę transporterka do Wrocławia. Niestety :(
Jakby transport był aktualny, to piszcie do mnie na pw. Szybciej zauważę powiadomienie w mailu niż tutaj, bo nie zawsze wchodzę na miau. Wówczas podam mój nr telefonu i uzgodnimy szczegóły :)
Anulka i chłopaki

Anulka

Od: Sob sie 28, 2004 17:38

Post » Nie maja 09, 2010 10:19 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Poker71 oczywiście dowiozę Delikwenta na dworzec. Mogę też odsprzedać niewiele używany transporter Ferplast Atlas Deluxe 10 open (60zł).
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon maja 10, 2010 11:59 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

transporter: biorę:) jak płacić?

kota też biorę, takoż propozycję transportu: okazuje się ze to kiedunek jakiś wybitnie niechodliwy i szybciej do olsztyna by coś było niż na bydgoszcz:(

Jezu, 4godziny :roll: . W zeszłym stuleciu to były 3. Nowoczesność, proszę ja kogo!

Wczoraj Gryzelda dostała jakiegoś hopla i zaczęła syczec na koty, u których byla w gościnie:( Pierwszy raz jej się to zdarzyło, no nic, przed przyjazdem Bydgoszczanina będziemy małpę jedną resocjalizować intensywnie i sprowadzać koty do nas a także samo wizytowac się. Widocznie za długo tymczasów nie było :(

W każdym razie spoko, agresywna nie jest, pierwsze kilka dni prawie 24h będę je zresztą mieć na oku. Poradzimy sobie :)

Poker71

Post » Pon maja 10, 2010 12:07 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Za transporter rozliczymy się jak do Ciebie dojedzie. Może Gryzelda nie zauważy Delikwenta. :wink:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Wto maja 11, 2010 6:20 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Mam właśnie PW od Anulki ze transport pod DUZYM znakiem zapytania stoi :(

Poker71

Post » Wto maja 11, 2010 9:07 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

aaa mam Cie Krysiu :mrgreen:
Potwierdzam że Poker zapewni młodemu super domek :ok: sama jej 2 maluchy w zeszłym roku przekazywałam i znalazły super domki :ok:
Dla naszej niewidomej Layli szykuje się domek stały w Poznaniu, może, może, byłaby szansa młodego z Bydgoszczy odebrać :ok: ale to jeszcze otwarta sprawa i narazie nic napewno ustalone nie jest :?
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto maja 11, 2010 9:12 Re: Młody, szary pręgowany, miły-pilnie DT/DS- Bydgoszcz.

Marea pisze:aaa mam Cie Krysiu :mrgreen:

No tak przed Marzenka nic sie nie ukryje:) Kochana ja bym Layli nieba przychylila, ale ze mnie straszny balaganiarz i niewodomy kocio nie ma szans nie polapac jak wiecznie wszystko albo ja, albo Gryzelda przestawia :( Plus strasznie mala lazienka z wysoka kuweta w kącie, do tego adhdowa Gryzelda wiecznie zaczepiajaca, balabym sie o slepinke :(

Marea pisze:Potwierdzam że Poker zapewni młodemu super domek :ok: sama jej 2 maluchy w zeszłym roku przekazywałam i znalazły super domki :ok:

O Lesiu domek mówi per "synuś" :)

Marea pisze:Dla naszej niewidomej Layli szykuje się domek stały w Poznaniu, może, może, byłaby szansa młodego z Bydgoszczy odebrać :ok: ale to jeszcze otwarta sprawa i narazie nic napewno ustalone nie jest :?

Ja tez próbuje na forum fretkowym dograć coś, dostalam cynk ze tam dziewcze jezdzi, wiec na kilku frontach. Jak cos bedziesz wiedziec daj znac :) Za dom dla Layli trzymam mocne kciuki :ok:

Ja teraz wykorzystujac sytuacje koniecznie chce przeforsowac na DT starszego niz kilka mscy kota, zeby sie TZ przekonal juz na przyszlosc ze tez sa fajowe. Podstępna i okropna wykorzystywaczka jestem, a jak, na szczescie TZ ma do mnie swieta cierpliwosc.

I tak go juz mocno przerobilam. Marea pamieta jakie wygibasy robilam zeby sie zgodzil na pierwsze kociaki w DT, kolejne juz przeszly bezproblemowo. A teraz jak dotad twierdzil ze koty na dworze to maja dobrze, to teraz wypatrzyl jakiegos czarnulka u siebie w pracy i zaczyna na niego z WLASNEJ INICJATYWY 8O polowac.

Jeszcze troche i bede pisac ksiazke jak szkolic TZtow :twisted:
Ostatnio edytowano Wto maja 11, 2010 9:17 przez Poker71, łącznie edytowano 1 raz

Poker71

[poprzednia][następna]