Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Poker71 już dostałaś rekomendacje od Angel_, więc można szukać transportu.
Gibutkowa pisze:Może na transportowym coś będzie
Poker71 pisze:mirka_t pisze:Poker71 już dostałaś rekomendacje od Angel_, więc można szukać transportu.
Patrz a akurat od Angel jeszcze tymczasa nie miałamAle fakt widziała ze na hasło "ja albo kot" pakuję komuś walizki, i nie będzie to kot
Moj TZ dobrze wychowany, lepiej od kota (trafiła nam się wyjątkowo uparta i wredna sztuka), i nawet sam wraca do domu
Gibutkowa pisze:Poker71 pisze:mirka_t pisze:Poker71 już dostałaś rekomendacje od Angel_, więc można szukać transportu.
Patrz a akurat od Angel jeszcze tymczasa nie miałamAle fakt widziała ze na hasło "ja albo kot" pakuję komuś walizki, i nie będzie to kot
Moj TZ dobrze wychowany, lepiej od kota (trafiła nam się wyjątkowo uparta i wredna sztuka), i nawet sam wraca do domu
Ja bezbłędnie do "kuwety" trafia to już sukces![]()
![]()
![]()
Anulka pisze:Jakby nie znalazł się transport do następnej niedzieli, to ja tego dnia prawdopodobnie będę wracała przez Bydgoszcz z Wrocławia, pociągiem niestetyPiszę "prawdopodobnie", bo z powodu problemów w PKP nie wiem jakie będę miała połączenie. W razie czego służę pomocą
Tylko trzeba by go donieść do dworca w Bydzi i potem w Gdyni lub gdzieś po drodze odebrać.
Poker71 pisze:Anulka pisze:Jakby nie znalazł się transport do następnej niedzieli, to ja tego dnia prawdopodobnie będę wracała przez Bydgoszcz z Wrocławia, pociągiem niestetyPiszę "prawdopodobnie", bo z powodu problemów w PKP nie wiem jakie będę miała połączenie. W razie czego służę pomocą
Tylko trzeba by go donieść do dworca w Bydzi i potem w Gdyni lub gdzieś po drodze odebrać.
Ja go na peronie przejmę:) I nawet przewożącą do domu dostarczę przy okazji ;P
Pociąg Gdy-Byd jakieś 3, 3.5h jedzie, kocio chyba wytrzyma?
A jakby był problem z odwiezieniem transporterka (chyba ze Anula będzie totalnym aniołem i już do wrocka wezmie koci bagaznik) to mogę za niego po prostu zapłacić jak za nowy (przyda mi się).
Wcześniej, wcześniej. Ech. Wczesniej była koncepcja która upadła:( ale dzięki temu TZ ma te wyrzuty teraz...
Marea pisze:aaa mam Cie Krysiu![]()
Marea pisze:Potwierdzam że Poker zapewni młodemu super domeksama jej 2 maluchy w zeszłym roku przekazywałam i znalazły super domki
![]()
Marea pisze:Dla naszej niewidomej Layli szykuje się domek stały w Poznaniu, może, może, byłaby szansa młodego z Bydgoszczy odebraćale to jeszcze otwarta sprawa i narazie nic napewno ustalone nie jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: agaruu, Blue, Evilus, Google [Bot], Zeeni i 224 gości