Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 22:26 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Kolorusku, co tam u Ciebie słychać? szukasz już domku?

Bo Cukierek się strasznie dopytuje :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw mar 25, 2010 12:35 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Asiu jaki przystojniak do Ciebie przyjechał, no śliczny jest jak nie wiem co :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw mar 25, 2010 13:25 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Kolorusek sama słodycz :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw mar 25, 2010 18:14 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

no własnie-co tam u Was dzis?

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt mar 26, 2010 9:25 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Co u kota-pięknota, hę? :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt mar 26, 2010 9:26 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Małgorzata Pękała pisze:Mało oryginalne ale co mi tam :wink:

Te błyszczące oczy i nosek różowy
te białe wąsiska i pychol czadowy
To miękkie futerko i delikatne łapki
Nasz Kolorus kochany
szuka swojej chatki
:D

Gosiu, ależ fajny wierszol :kotek: :D :kotek:

Witamy wszystkie Kochane Cioteczki :1luvu:
U nas wszystko w porządku, wczoraj słabowałam, więc i na forum nie miałam sił :wink:
Za to Kolorusek ma się świetnie :D :D :D Dzisiaj jedziemy na przegląd do weta, mam nadzieję, że wypadnie bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten słodki różowy pychol jest ciągle przeze mnie całuskowany - kocio dzielnie udaje, że o tym marzy :wink: To jest taka przefajna bestyjka, taki kot - marzenie :1luvu: Tylko gada trochę dużo, a właściwie nawołuje żebym ciągle z nim siedziała albo żebym otworzyła te wstrętne drzwi... Jakoś się wszystko ułoży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Więcej napiszę po powrocie od weta. I mam nadzieję, że będą to tylko dobre wiadomości :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt mar 26, 2010 9:30 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Gaduła mała :1luvu: , jak ja lubię takie rozgadane koty, szkoda tylko że najczęściej gadają w nocy kiedy człowiek chce spać :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt mar 26, 2010 9:34 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Satyr77 pisze:Gaduła mała :1luvu: , jak ja lubię takie rozgadane koty, szkoda tylko że najczęściej gadają w nocy kiedy człowiek chce spać :mrgreen:

No właśnie :mrgreen: Kolorusek rywalizuje ze stacją TVN24 i nadaje non stop :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt mar 26, 2010 9:44 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Może towarzystwa za mało do pogadania:))
Do niedawna miał je wielkie.

Najważniejsze, żeze zdrowiem póki co ok, a w końcu maił ostatnio trochę stresów.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt mar 26, 2010 9:51 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

buziaki dla Koloruska :1luvu:

Wierszyk jest super. Asiu może wkleisz go do 1-go postu?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt mar 26, 2010 14:22 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

honda aż się zaczerwieniłam :oops: :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt mar 26, 2010 16:40 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Melduję się u Ulubieńca kolorowego!

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Pt mar 26, 2010 19:13 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Witamy serdecznie :1luvu:

Właśnie wróciliśmy od weta. Kolorusek po drodze troszkę płakusiał, ale na szczęście nie było dramatycznie.
Ogólny przegląd wypadł chyba dobrze: świerzbol nadal szaleje (kocio dostał dodatkowo Advocata); ząbki nie są piękne (kamień), ale jeszcze nie trzeba ich ruszać; powiększone są tylko węzły chłonne podkolanowe. Badania krwi zrobimy niestety dopiero we wtorek (przed weekendem to już doo.a).
Byłam mile zaskoczona postawą mojego weta, który stwierdził, że wirusem Fiv nie tak łatwo się zarazić i że nie ma co panikować (co nie znaczy, że lekceważyć). Mówił mi właśnie o tym, że to Kolorusek jest narażony na infekcje, że to środowisko może być dla niego niebezpieczne (nie tyle On dla niego) i musimy bardzo na kocia uważać. To nic odkrywczego, ale to było miłe i takie ludzkie :oops:
Ślicznot był bardzo grzeczny i Duża była niesamowicie dumna :wink: 8)
Zrobiliśmy "zabawkowe zakupy" i Kolorusek właśnie myszkę morduje :wink: A żywa Myszka siedzi pod drzwiami łazienki i pilnie nasłuchuje, towarzyszy jej reszta footerek :wink: Psy, jak zwykle, mają w nosie Nowego :wink:

Przesyłam Wam gorące uściski od całuśnego ślonskiego pierona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowano Pt mar 26, 2010 19:37 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt mar 26, 2010 19:17 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

świerzbowca maja jak słonia :wink:
wszystkie prawie
cieszę się,że przegląd ogólnie na tak :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt mar 26, 2010 19:26 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

No , czyli coś już wiadomo konkretnego o chłopaku :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

[poprzednia][następna]