Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ala J pisze:Witam na forum po długim wypoczynku.Kotki na plaży prawie wszystkie po zabiegach,została Dzikuska,a więc trwa na nią polowanie,no i kotka mama ,która ma kociaki ,ale ukryte,mam taką nadzieję,że lisy ich nie zjadły .rozejrzę się za nimi i dam znać jakie to kociaki,napewno miesięczne bo kocica urodziła na początku kwietnia.Chciałam ją jak najszybciej wysterylizować bo jest kotna napewno,ale muszę się upewnić czy są maluchy,i niewiem czy nie za małe ,żeby je zabrać.
mam masę telefonów i kontaktów adopcyjnychsabina skaza pisze:ja mogę zabrać małe, nie dzikie, zdrowe kocięta do wyadoptowania
sabina skaza pisze:mam masę telefonów i kontaktów adopcyjnychsabina skaza pisze:ja mogę zabrać małe, nie dzikie, zdrowe kocięta do wyadoptowania
Ala J pisze:Na plaży jest 13 kotek wysterylizowanych,pozostały 2,które na dniach będziemy sterylizować.Jest 3 maluchy,które są na terenie pubu,i nie mam do nich dostępu,wygląda na to ,że osoby które tam pracują i je karmią,nie chcą ich oddać,bo pytałam się czy są małe koty to absolutnie zaprzeczano,a teraz widzę jak się tam bawią.Chciałam nawiązać do wypowiedzi dzidzi,która mi zarzuciła na forum,że wypowiadałam się o innych karmicielach jak o mało ważnych osobach,lekceważyłam je,że niech spadają na drzewo itd....otóż Pani Beato akurat to Panią pierwszą porosiłam o pomoc,żeby jakieś maluchy zabrać na tymczas bo było ich tam ok.20,sama sobie bym nie poradziła,prosiłam nieraz o sterylki,nawet nie wiedziałam,że urząd przeprowadza taką akcję,pisała Pani ,że mnie widziała jak kicie do mnie biegły,dziwię się ,że nie podeszła Pani do mnie tylko mnie zaatakowała na forum,nawiązuję do tego teraz bo nie wiedziałam kto to jest dzidzia,a przecież nieraz prywatnie pisywałyśmy do siebie.Akurat z Panią rozmawiałam dużo o tych kotach z plaży,nigdy nie twierdziłam,że sama je karmię,ale od dłuższego czasu tak jest,bo masę karmicieli już się z tego wyłamało,dochodzą nowi następni,na szczęścieBardzo dziękuję za pomoc Pani oraz dziewczyną z PKDT zwłaszcza Pani Karolinie,która założyła ten wątek.Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości