Ciiiiiiiiiiiiii...... Chetnie bym juz Norka puscila do moich kotow ale musimy jeszcze poczekac niestety .Wedlug moich obliczen Norek ma 14 tygodni a dopiero od 16 badania bialaczkowe sa wiarygodne . Ale nic to, dwa tygodnie szybko mina;)
Bleh ,juz ty mnie nie denerwuj bo ci przyloze ta miotla z twojego podpisu Norek mnie rozwala...dzisiaj zasnal na moich kolanach a ,ze jest dlugi wygladal jak fala albo zaskroniec
Tak tylko niestety jestem zdana w tym wypadku na syna bo to on zrobil mi banerek . Poza tym codzinnie licze na to ,ze w koncu uda mi sie strzelic ladny portret Norciowi a to nie jest latwe bo jak maly widzi aparat fotograficzny to od razu probuje polizac obiektyw
Norciu ma niesamowite szczęście, taki domek to na wagę złota!!
Ale on rośnie!! i przystojnieje Trudno uwierzyć, że to ten sam kotek, Kya jesteś czarodziejką !!
Norek bedzie pieknym,przystojnym kocurem .Mordka bardzo mu sie zmienia.Coraz rzadziej ma ten malpi wyraz pyszczka Imie pasuje do niego idealnie ....z norki sie pojawil a teraz sam wlazi pod koldre do spania zeby miec swoja norke .Niestety sam zapach obcego czlowieka doprowadza go do paniki i to sie raczej w najblizszym czasie nie zmieni z tego co widze.