Nasze ogony-zdjęcia str.1i44-Tarusia [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 26, 2007 21:47

byłąm dziś u Kajkulca... już wszystko wraca do normy... chłopak zaczął jeść... mruczał jak zawsze... ciasteczka były i u mnie i u Kuby i u nowej pani... nawet chłopak zaczepiał dziewczynę, tylko ona jakoś mniej chętna... :lol: ale pewnie niedługo będą demolować razem domek :ryk:... tak jak przypuszczałam facet przeżywał rozstanie... ale już ku dobremu pójdzie... :dance: :dance2: :dance: nawet się mył trochę... no trochę, bo Kajko to taka mała fleja... wolał się nadstawiać siostrze lub innemu ogonowi do umycia... :ryk: bardzo się cieszę... :smiech3:

maluchy powracające z wakacji już czują się jakby nigdzie indziej nie były... jedzą, rozrabiają, chcą mizianek... Gargamel doszedł do wniosku, że dotyk ludzkiej ręki nie jest taki zły i po raz pierwszy nie zwiał na widok wyciągniętej dłoni chcącej go głaskać... i mruczał podczas głasków jak traktor... Bazyl przypomina sobie swoje młodzieńcze lata i bawi się myszkami i piłeczkami jak kociak... :ryk: młodzież też zaczepia... Bunia jak to Bunia - RULEZ... czyli wraca do formy... Irenka mnie dziś zadziwiła... siedziała w otwartym transporterze... zaczepiał ją łapką Virus... i dziewczynka odpowiadała na zaczepki... :lol: jutro kolejny zastrzyk Irusi... skoki na moje plecy w zastępstwie Kajko, trenuje Virus i Bemcia... na zmianę... :strach: Chaberka już chciałaby wychodzić z pokoju dziecinnego... Zmora jest ciężko obrażona... ze złości, kupy robi gdzie jej się podoba byle nie w kuwecie... dziś do pokoju dziecinnego poszła na trochę Szarlotka... a Bazyl to stale przesiaduje pod drzwiami pokoju... Bajer wali ściemy i udaje niewiniątko, malutkiego kotecka... :twisted: ale decyzja zapadła i ciachamy parkę jak najszybciej... jak tylko kaskę nazbieramy...
a'propos - tu bazarki:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=69040&highlight=
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=69046&highlight=
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=69047&highlight=
może się komuś coś spodoba...

i na zakończenie...
ulubiona poza Bazyla podczas snu
Obrazek

i kocio w budce drapaka...
Obrazek

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pon lis 26, 2007 22:48

tak sobie siedzę przy kompie... czytam... piszę... i spojrzałam na narożnik... 8O i stwierdzam brak miejsca dla siebie... co kawałek jakieś footro rozłożone... albo kilka naraz... 8O jesoooo... gdzie ja będę spała??

Matahari

Post » Pon lis 26, 2007 23:04

Matahari pisze:tak sobie siedzę przy kompie... czytam... piszę... i spojrzałam na narożnik... 8O i stwierdzam brak miejsca dla siebie... co kawałek jakieś footro rozłożone... albo kilka naraz... 8O jesoooo... gdzie ja będę spała??

w WANNIE :twisted: :twisted:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pon lis 26, 2007 23:13

hihihi :D
Przyjeżdżaj do mnie ;)

Chociaż... Po namyśle i spojrzeniu na własne łóżko... Przestrzeń na moim łóżku również skrzętnie zagospodarowana przez ofutrzonych :roll:

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Pon lis 26, 2007 23:18

Dzisiaj we wszystkich wątkach odkrywam dobre wieści :D Bardzo się cieszę, że u Kajko wszystko w porządku :D I Chaberka coraz śmielsza :D

Obejrzałam fotki Spacji... Wcześniej oglądałam Irenkę... I już nic nie powiem :twisted: Szczupłe są dziewczynki, szczupłe :ryk:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Wto lis 27, 2007 0:15

BAJKA-BB pisze:Dzisiaj we wszystkich wątkach odkrywam dobre wieści :D Bardzo się cieszę, że u Kajko wszystko w porządku :D I Chaberka coraz śmielsza :D

Obejrzałam fotki Spacji... Wcześniej oglądałam Irenkę... I już nic nie powiem :twisted: Szczupłe są dziewczynki, szczupłe :ryk:

Bajka... i Ty też przeciwko mnie??? no nie... :twisted:

Matahari

Post » Wto lis 27, 2007 0:25

Przecież NIC nie mówię ;)
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Wto lis 27, 2007 0:31

BAJKA-BB pisze:Przecież NIC nie mówię ;)

tiaaa... zupełnie nic... trzeba było zobaczyć jakie kluski wróciły z wakacji od Tiris... moje przy nich to zabiedzone chudzinki... :twisted:

Matahari

Post » Wto lis 27, 2007 0:34

No to dawaj foty :D Popodziwiamy spasionych urlopowiczów :lol:
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Wto lis 27, 2007 0:38

ja też dzisiaj przyjrzałam sie zwłasza Irence...jak wyglądała na zdjęciach z Korabiewic i z pomarańczowej sesji u Matahari...
I TEŻ NIC NIE MÓWIĘ :twisted: :twisted:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Wto lis 27, 2007 9:03

bardzo proszę... oto fotki... z telefonu, więc pewnie nie najlepszej jakości...

Irenka... normalny koteczek... :twisted:
Obrazek

a to właśnie dla porównania... od góry - Bemol-wakacjowicz, Bajer erotoman, Bemcia baranek, na podłodze Kama podgryzacz i Virus kaskader...
Obrazek
widać wyraźnie jaki chudziutki jest Bajer w porównaniu z Bemolem... :twisted:
i drugie... tu brakuje tylko Virusa... reszta jak wyżej...
Obrazek
i jeszcze Gargamel panikarz
ObrazekObrazek

Matahari

Post » Wto lis 27, 2007 9:32

O matko!!! Irenka jest najpiękniejszą kotką na świecie!!!!! :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto lis 27, 2007 15:31

biamila pisze:O matko!!! Irenka jest najpiękniejszą kotką na świecie!!!!! :D

i najdzielniejszą... mężnie zniosła kłucie tyłeczka dziś... tylko wcześniej chowała się pod moje ramię...
i jak chciałam wziąć Bunię z kontenerka, to Irenka jej broniła... zastawiła sobą i dostałam z łapy od panny... ooooo taka jest Irenka... :lol: :lol: :lol:

trochę się bałam ładując je we dwie do kontenerka... ale o dziwo był spokój i zgoda... tylko trochę ciężkawo... ale był czas przywyknąć... Irusia czuje się świetnie... uwielbia głaskanie szyi... wprost rozpływa się... :lol: i nawet wielkiego focha nie ma na mnie po zastrzyku... :lol:

Grudzia właśnie dostała głupawki... szaleje po narożniku... :twisted: reszta footer odwala dżemkę południową... spokój... cisza... :twisted:

Matahari

Post » Wto lis 27, 2007 19:18

No i sie pobeczałam ....ze szczęścia :D dziękuję ci Matahari,że przyjęłaś małą pod swój dach :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto lis 27, 2007 21:07

biamila pisze:No i sie pobeczałam ....ze szczęścia :D dziękuję ci Matahari,że przyjęłaś małą pod swój dach :1luvu:

no nie... Beata... nie rób mi tego...
i Irenka właśnie mi gada, że już nie żadna mała... jest kotką w odpowiednim dla wieku i statusu - rozmiarze... a wszystko inne to jakieś dziwne INSYNUACJE!!! generowane przez osoby... hmmm... "myślące inaczej" - tak to nazwę... ważne, że Irenka czuje się oki... :lol:

Matahari

[poprzednia][następna]