Dzisiaj nad ranem UMARŁ najsłodszy koteczek LALUŚ :( [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 08, 2014 12:00 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Laleczek w kuchni czeka na obiadek :)
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pt sie 08, 2014 12:08 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

:1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt sie 08, 2014 12:09 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Jaki grzeczny, dobrze wychowany kotek :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 08, 2014 12:13 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Erin pisze:Jaki grzeczny, dobrze wychowany kotek :)

Kochane dzieciątko to jest :kotek:
kicikicimiauhau

Post » Pt sie 08, 2014 12:55 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

A u nas właśnie burza, trzaska okrutnie. Tosia schowała się w wersalce. A Twoje kotełki boją się burzy?
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt sie 08, 2014 17:20 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

vanesia1 pisze:A u nas właśnie burza, trzaska okrutnie. Tosia schowała się w wersalce. A Twoje kotełki boją się burzy?

Biedna Tosinka :( Aniu, Laleczek w czasie burzy od razu na ręce ucieka, Puszek, dziewczynki chowają się gdzie popadnie, Staś i Szpieg patrzą w oknie, Pandziak ma dziwny zwyczaj - w czasie deszczu czy burzy siedzi na środku pokoju, a Gucio w ogóle nie reaguje. Najgorzej bezdomniaczki, niektóre tak się boją,jak usłyszą trzask, zeszybko uciekają do piwnicy czy pod auto :( O Sylwestrze już nie wspomnę :cry:
kicikicimiauhau

Post » Pt sie 08, 2014 17:34 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

U mnie wcale, nigdy nie ma burz.
Osobiscie bardzo lubie burze.
W Sylwestrowa noc nakrywam lozko w sypialni kapa do samej podlogi i tam przed wystrzalami skrywa sie Okruszek.
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Pt sie 08, 2014 17:47 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Erin pisze:Ja sie zaraz rozplyne :love:

Ja też. On jest rozkoszny!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt sie 08, 2014 17:53 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Lalusiowa dokładka <3 :201465 <3
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pt sie 08, 2014 20:32 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Cudenko :love:

Erin

Post » Pt sie 08, 2014 20:52 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Dobry wieczór <3

Czas się coś odezwać ;)

Jestem zakochana po uszy w Lalusiu :1luvu:
Jest po prostu cudowny :1luvu:
Zresztą jak cała kocia gromadka :)

Jak namówiłaś kotki by wlazły na hamaczek? :D
Mój stoi w pokoju... samotny i omijany szerokim łukiem :D

Pozdrawiamy serdecznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:201461 :201461 :201461

Ps. Co Laluś jada na co dzień? W sensie rodzaj suchej i saszetek.
Może już było napisane i nie doczytałam :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob sie 09, 2014 6:13 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Dzień dobry Rillo :1luvu:
bardzo mi miło,że odwiedziłaś "lalusiowy wątek" <3 <3 <3
hamaczek cieszy najbardziej Puszka i Lalusia ,bardzo się podoba,bo nigdy jeszcze takiego czegoś nie miały...jak zrobiłam,żeby weszły...hmm.postawiłam,zobaczyły i zaczęły leżeć,one lubią wszystko co miękkie,wygodne i do spania :) a Laluniek jeszcze tak biedny łapeńkami ugniata i mruczy :1luvu:
Kasiu, mały je obecnie suchego royala babycata,dostał od dziewczyn z miau na start,jak skończy paczkę przejdziemy na royala kittena od 4 mies.,a co do karmy mokrej,lubi każdą,nie wybrzydza,co dostanie to zje,bardzo sobie ceni jedzonko,widać,że w tamtym "domu" nie rozpieszczali,nie wiedział nawet do czego służy łóżko,bał się strasznie,załatwiał się po kątach :(
kicikicimiauhau

Post » Sob sie 09, 2014 7:01 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Witamy sie z rana :)
Czy gromada juz wyspana?

Erin

Post » Sob sie 09, 2014 8:27 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Dzień dobry Erin :)
Już wstaliśmy, bezdomniaki nakarmione, domowe też. Panda i Ferduś tak zachłannie zjedli śniadanko, że za chwilę wszystko było zwymiotowane, musiałam sprzątać i myć :wink:
U nas dziś okropny skwar, współczuję bezdomniakom, dam więcej mokrego, na pewno spragnione są :(
pies był wcześnie rankiem na spacerze póki chłodek, pójdzie dopiero wieczorem, taki upał Miś źle znosi. Wolę, żeby się zesiusiał w domu, a nie cierpiał :(
kicikicimiauhau

Post » Sob sie 09, 2014 10:46 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]