MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 18, 2014 17:58 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

Szpiegulowi zasmakowała nowa karma :1luvu:
Obrazek
A tutaj zbadał karton :ryk:
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Śro cze 18, 2014 19:27 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

Dobry wieczor,
nareszcie udalo mi sie zarejestrowac, uf.
Pozdrawiam Cie, Beatko, Twoja Rodzine (pso-koty) i Forumowiczow.
Na imie mam Joanna
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Śro cze 18, 2014 20:36 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

111janina pisze:Dobry wieczor,
nareszcie udalo mi sie zarejestrowac, uf.
Pozdrawiam Cie, Beatko, Twoja Rodzine (pso-koty) i Forumowiczow.
Na imie mam Joanna

Bardzo, bardzo się cieszę :1luvu:
I zapraszam do śledzenia wątku :1luvu:
Witamy u nas :love:
-------------
Dzisiaj cały dzień myślę o tym biednym kotku, którego zabił samochód na ul. Rzecznej w Rybniku, żegnaj nieznajomy przyjacielu, ciekawe czy miałeś jedzonko i pełny brzuszek w swoim krótkim życiu :cry: [*]
Obrazek
-----------
Dzisiaj odszedł też Rubinek z Łodzi, któremu bardzo kibicowałam :cry:
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw cze 19, 2014 8:37 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

Kilka zdjęć: (później będzie więcej; narazie futra padnięte, bo tak gorąco jest)
Puszek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Szpieg pije wodę:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wczoraj dla Puszka kupiłam 5l wody Jana, bo obecna się kończy i jego ulubiony żwirek kompaktowy:
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw cze 19, 2014 11:58 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

Obiad Czarnuchów:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Puszeczek:
Obrazek Obrazek Obrazek

Tutaj Ferdek i Stas czekają na obiad , dalsze zdj.: zajęci obiadkiem :ryk: Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw cze 19, 2014 19:11 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

Czesc,
kociaki prezentuja sie bardzo ladnie,
domowe - wiadomo ale rowniez te bez domku.
Po Puszku wcale nie widac, ze taki schorowany, szczegolnie mu ladnie w rozowym transporterku (szare pasuje do rozu)
a Szpieg? prezentuje sie calkiem okazale.
Fajna ma glowke, taki okragly ksztalt.
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Czw cze 19, 2014 19:47 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

111janina pisze:Czesc,
kociaki prezentuja sie bardzo ladnie,
domowe - wiadomo ale rowniez te bez domku.
Po Puszku wcale nie widac, ze taki schorowany, szczegolnie mu ladnie w rozowym transporterku (szare pasuje do rozu)
a Szpieg? prezentuje sie calkiem okazale.
Dziewczyny, jak mozna wstawic zdjecie, chcialam pokazac mojego Okruszka, nie wiem jak to zrobic.

Witaj :1luvu: Koty dziękują za miłe słowa :201461
Co do zdjęć - napisałam PW :)
kicikicimiauhau

Post » Czw cze 19, 2014 20:06 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

Dzieki.
Wycofalam sie z tego pytania bo uznalam, ze raczej nie jest to miejsce do prezentowania innych kotow niz koty wymienione w tytule watku.
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Czw cze 19, 2014 20:08 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

się witam i pozdrawiam

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Czw cze 19, 2014 20:13 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

inga.mm pisze:się witam i pozdrawiam

Hej,fajnie, że jesteś :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Czw cze 19, 2014 20:22 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

111janina pisze:Dzieki.
Wycofalam sie z tego pytania bo uznalam, ze raczej nie jest to miejsce do prezentowania innych kotow niz koty wymienione w tytule watku.
Dlaczrgo nie? To wątek dla wszystkich kotów :)
Czekam na Okruszka :kotek:
kicikicimiauhau

Post » Pt cze 20, 2014 6:38 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

Wszak to przyjęte, że na zaprzyjaźnionych wątkach sie pokazuje zdjecia, opowiada o swoich kotach i innych zwierzakach także.
Jak ktoś wklei widoczek z wakacji czy ogródka bo piękny, to też w porządku :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt cze 20, 2014 10:03 Re: POTRZEBNA KARMA MOKRA I SUCHA DLA KOCICH BIED :( s29 zdj

Bardzo dziękuję tantrum666 za wpłatę 10zł na jedzonko dla kociaków :1luvu:
Misiu
Obrazek
Puszek
Obrazek
Szpiegusek :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pandziak i Staś
Obrazek
Staś i Miś :ryk:
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pt cze 20, 2014 12:56 Re: zdj.s29,30 > KOCIE BIEDY w potrzebie proszą o wsparcie k

Szpiegun jest całkiem pory.
nabardziej podoba się mi tygrys pręgowany

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Pt cze 20, 2014 13:57 Re: zdj.s29,30 > KOCIE BIEDY w potrzebie proszą o wsparcie k

inga.mm pisze:Szpiegun jest całkiem pory.
nabardziej podoba się mi tygrys pręgowany

Szpieg jest olbrzymi, uwierz mi 8O Jak się położy i wyprostuje, to ma chyba ponad metr długości. Apetyt ma za trzy koty, a waży już jakieś 8kg, unieść wariata nie idzie. Jest wysoki, sięga prawie do kolan. Rano (godz. 4) agresywnie domaga się śniadania (cała micha mokrego i suchego) że aż goni i gryzie po nogach :strach: Ale ogólnie jest świetnym kotem :love:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]