Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mrata pisze:To ile masz teraz ???
Bo już nie ogarniam...
Marea pisze:Dziewucha?
Mrata pisze:Co robisz jutro z wieczora ? Masz jakiś plan ? Bo przyjechałabym z karmą ! Obejrzeć maleńtasy.
mpacz78 pisze:A co z tą szylkretową matką kociąt ?!
Była tam dziś znów i jej nie było ... kiedy w ogóle ona była widziana?
Dziewczyny, które macie kontakt do osób tam mieszkających, może jak ona dość oswojona, to ktoś z mieszkańców niech złapie ją w kontener, zabieg jakoś, gdzieś załatwimy.
Kurde szkoda żeby ona się okociła, Seja wzięła wszystkie kociaki na DT, Białas będzie miał opiekę, gdyby jeszcze udało się wysterylizować tą kotkę to będzie tam spokój już na tym podwórku.
Albo powiedzcie tej pani Natalii, niech dzwoni do mnie jak ta kotka przyjdzie, jakoś rano, ja wylecę z pracy na chwilę i złapię.
Marea pisze:Dziewczyny wg. mnie ta Pani Natalia...uhm..mało skuteczna...ma koty pod blokiem, pod oknem właściwie, koty siedzą w piwnicy u pewnego Pana, który koty lubi (okienko od tej piwnicy wychodzi na ten ogródek P. Natalii)...przecież to chwila moment jak się tam mieszka i są chęci...mówię do niej że koty trzeba przegłodzić..to coś marudziła, że to że tamto...wg mnie lepiej z tą Panią Sylwią zagadać...tylko wspomniałam dziewczynkom że chcę złapać kociaka i zabrać do rodzeństwa i złapały nastepnego ranka a Pani Natalia jakoś tydzień nie mogła
...może zostawić im klatkę łapkę z zapadką tą Monikową poinstruuować i one pokombinują...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 85 gości