Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
banshie pisze:wrzuciłam na facebooka i zarazem podnoszę!!
kussad pisze:banshie pisze:wrzuciłam na facebooka i zarazem podnoszę!!
Czy mogłabyś wkleić link tutaj i na wątek "Facebook - kto korzysta?"
AprilRain pisze:kussad pisze:banshie pisze:wrzuciłam na facebooka i zarazem podnoszę!!
Czy mogłabyś wkleić link tutaj i na wątek "Facebook - kto korzysta?"
nasz facebook jest tutaj: http://www.facebook.com/pages/Koty-zagr ... 9711811187
AprilRain pisze:Sytuacja sie nieco skomplikowala, mialysmy miec czas na szukanie DT w Koninie, po zabraniu Porucznika przez c&w na TDT do wtorku. Mialam miec szkolenie w Warszawie w srode i w razie niepowodzenia z DT w Koninie zabrac kota we wtorek pociagiem do DT forumowego o ktorym pisalam, czyli do smarti. Dzis sie dowiedzialam, ze szkolenie odwolano. W zwiazku z tym mam wolna jedynie niedziele, wiec zabiore Porucznika wtedy, pojade do W-wy, przepakujemy kotka i wroce do Konina.
A moze ktos jedzie w niedziele na trasie Poznan - Warszawa i moglby zabrac Porucznika.?
za chwile wyjezdzam, o czym wczesniej pisalam, bede pod telefonem /numer do mnie maja Cynamon, Ja-Ba, smarti i Gibutkowa, upowazniam je do podania go dalej gdyby zasza potrzeba/, czy ktos moze wpisac nas w watku transportowym?
Gibutkowa pisze:AprilRain pisze:Sytuacja sie nieco skomplikowala, mialysmy miec czas na szukanie DT w Koninie, po zabraniu Porucznika przez c&w na TDT do wtorku. Mialam miec szkolenie w Warszawie w srode i w razie niepowodzenia z DT w Koninie zabrac kota we wtorek pociagiem do DT forumowego o ktorym pisalam, czyli do smarti. Dzis sie dowiedzialam, ze szkolenie odwolano. W zwiazku z tym mam wolna jedynie niedziele, wiec zabiore Porucznika wtedy, pojade do W-wy, przepakujemy kotka i wroce do Konina.
A moze ktos jedzie w niedziele na trasie Poznan - Warszawa i moglby zabrac Porucznika.?
za chwile wyjezdzam, o czym wczesniej pisalam, bede pod telefonem /numer do mnie maja Cynamon, Ja-Ba, smarti i Gibutkowa, upowazniam je do podania go dalej gdyby zasza potrzeba/, czy ktos moze wpisac nas w watku transportowym?
Wpisze i poszukam tylko dla pewności - szukamy transportu dla 1 kota w transporterze w niedzielę 16 stycznia (tak? tą?) z Poznania (?? a nie z Konina??) do Warszawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości