Przerasta mnie to...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 18, 2010 8:31 Re: Przerasta mnie to...trzeci dom plusika-koloruskowy :):):)

_ogonek_ pisze:mail to najlepiej na: adopcjeada@gmail.com

ogonek, wysłałam Ci wczoraj maila nt. Maluszka i jego Przyjaciela.
z góry dziękuję za pomoc :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt cze 18, 2010 19:08 Re: Przerasta mnie to...trzeci dom plusika-koloruskowy :):):)

opisów nie ma jeszcze :oops:

ale mam za to pozdrowienia z domków
czarnuszka i Piętaszka-czarnuszek ciut zaczął pokichiwac, poki co jest na rutinoskorbinie
i z domu Franusia i Kuby-wszystko u nich oki
:wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt cze 18, 2010 20:48 Re: Przerasta mnie to...trzeci dom plusika-koloruskowy :):):)

nie wiem czy śledzicie wątek o DT?:
Yokogaja pisze:Witam ciepło wszystkich. Czytam Was od zawsze. Mam w domu dwie kocice, jedna wysterylizowana, druga na tabletkach. Chetnie zaoferowałabym DT dla kociaków za jedzonko i żwirek dla nowego/nowych, oczywiście potrzebna byłaby tez pomoc podczas ewentualnych wizyt u weta. Moje kocice są niewychodzące więc i ewentualne tymczaski również byłyby domowe. Mimo nędznych środków finansowych jakimi obecnie dysponuje kociambry mogą liczyć na wielką miłość. Jednak dwa kociaki to minimum do szczęścia:) Z powodu mojej sytuacji kociczki musialyby byc wysterylizowane/wykastrowane, zaszczepione. No i powinny lubić towarzystwo innych kotów. Moje są przyzwyczajone, gdyz często bywaja w domu bidy ratowane z podwórek, śmietników, którym do tej pory udawało mi sie znaleźć nowych ludzi.
Mam nadzieję, że moja oferta nie jest obwarowana zbyt wieloma zastrzezeniami.
Czekam na propozycje :1luvu:
Jestem z Katowic.
Moje gg 13128935
tel. ewentualnie podam na priv

Pozdrawiam, Yokogaja
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Sob cze 19, 2010 20:35 Re: Przerasta mnie to...trzeci dom plusika-koloruskowy :):):)

Mała1 pisze:opisów nie ma jeszcze :oops:

ale mam za to pozdrowienia z domków
czarnuszka i Piętaszka-czarnuszek ciut zaczął pokichiwac, poki co jest na rutinoskorbinie
i z domu Franusia i Kuby-wszystko u nich oki
:wink:

Mała1, jak dasz radę, to dasz opisy kolejnych schroniskowych kociambrów. póki co czekamy na zamieszczenie ogłoszeń o Sipetku, Misiu i Pusiu - może po weekendzie _ogonek_ będzie mogła gdzieś wrzucić teksty, albo osspdg znajdzie na to chwilę :?: albo może ja wreszcie gdzieś się zarejestruję i sama zamieszczę ogłoszenia
kciuki za zdrowie Czarnuszka i reszty :ok: Fajnie, że domki są w kontakcie i donoszą :D

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Śro cze 23, 2010 13:14 Re: Przerasta mnie to...trzeci dom plusika-koloruskowy :):):)

:piwa: :piwa: :piwa:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cytuje z wątku Krusienki viewtopic.php?f=13&t=110654

farmerka pisze:Kochani.. Mam baaardzo dobre wiadomości.. Krusieńka zostaje u nas na stałe :D Właściwie od dawna chcieliśmy ją zostawić ale musieliśmy mieć zgodę właściciela mieszkania w Holandii do którego się przeprowadzamy we wrześniu. Nie pisałam nic bo nie chciałam zapeszać, ale jest już wszystko dograne :) Gość w miarę ugodowy, nie widziałam żadnego problemu zwłaszcza że Krusia to bardzo ułożona kota :) Teraz czeka ją szczepienie na wścieklizne i chipowanie, no i wyrobienie paszportu. Ale najważniejsze że Kicia ma już swój nowy stary domek stały hihi :ryk:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jeszcze więc tylko dwa fivki z tej grupy szukają domów stałych
Wojtuś i Maluszek
tak bardzo bym chciała ,żeby one tęz w koncu znalazły domy

Mała1

Post » Śro cze 23, 2010 13:21 Re: Przerasta mnie to...czwarty ,, dodatni,, DOM :):):):)

a ja mam pytanie do ogonek czy zrobiła ogłoszenia dla Maluszka i jego Przyjaciela? :oops:
Obrazek

Agneska

Post » Śro cze 23, 2010 13:23 Re: Przerasta mnie to...czwarty ,, dodatni,, DOM :):):):)

gdzies czytałam jego ogłoszenie
wiem,ze maluszkowe, bo była mała wtopa-tzn jest napisane ,ze idealnie korzysta z kuwetki
..tylko nie wiem juz gdzie go czytałam :roll:

Mała1

Post » Śro cze 23, 2010 13:24 Re: Przerasta mnie to...czwarty ,, dodatni,, DOM :):):):)

Przyjaciel korzysta z kuwetki idealnie. :lol:
Maluszek ostatnio najchętniej na papierowe ręczniki rozłożone w wannie.
Obrazek

Agneska

Post » Śro cze 23, 2010 13:47 Re: Przerasta mnie to...czwarty ,, dodatni,, DOM :):):):)

Ale nam farmerka zrobiła słodką niespodziankę, co? :1luvu:
Agneska, _ogonek_ nie podała mi żadnych linków, ona chyba nadal ma urwanie głowy z pseudoschroniskiem. a możesz też do mnie wysłać tekst o Maluszku i jego koledze, który wysłałaś wcześniej do _ogonek_?
i koniecznie zdjęcia, pls

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Śro cze 23, 2010 13:58 Re: Przerasta mnie to...czwarty ,, dodatni,, DOM :):):):)

:ok: :ok: :ok: :ok: cały czas za domki dla Wojtusia i Maluszka!

potwornie wręcz :D :D :D cieszę się z wieści o Krusieńce :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro cze 23, 2010 14:36 Re: Przerasta mnie to...czwarty ,, dodatni,, DOM :):):):)

bekos pisze:Ale nam farmerka zrobiła słodką niespodziankę, co? :1luvu:
Agneska, _ogonek_ nie podała mi żadnych linków, ona chyba nadal ma urwanie głowy z pseudoschroniskiem. a możesz też do mnie wysłać tekst o Maluszku i jego koledze, który wysłałaś wcześniej do _ogonek_?
i koniecznie zdjęcia, pls

bekos, prosze podaj mi na pw Twojego maila, to zrobie forward maila wysłanego do _ogonek_ :D
Obrazek

Agneska

Post » Śro cze 23, 2010 16:15 Re: Przerasta mnie to...czwarty ,, dodatni,, DOM :):):):)

Agneska - wrzuć to wszystko do mnie na maila. Zaraz zrobię im wspólne ogłoszenie na Allegro i na paru innych portalach. Mail na PW!!!

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Śro cze 23, 2010 16:20 Re: Przerasta mnie to...czwarty ,, dodatni,, DOM :):):):)

Mała1 pisze:gdzies czytałam jego ogłoszenie
wiem,ze maluszkowe, bo była mała wtopa-tzn jest napisane ,ze idealnie korzysta z kuwetki
..tylko nie wiem juz gdzie go czytałam :roll:

Nie bijcie!!! :oops: Tia... ja wstawiłam na Allegro (już wyrzuciłam tą "informację") cytując któryś z tekstów wrzuconych w wątku!!!

A'propos Krusi - dziewczyna ma fart! I gratuluję domkowi decyzji! Oby było jak najlepiej! (banerek można już zdjąć?)

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Śro cze 23, 2010 16:40 Re: Przerasta mnie to...czwarty ,, dodatni,, DOM :):):):)

osspdg pisze:
A'propos Krusi - dziewczyna ma fart! I gratuluję domkowi decyzji! Oby było jak najlepiej! (banerek można już zdjąć?)

Można :D
Tęsknię Nelciu <3

farmerka

Od: Czw kwi 08, 2010 18:09

Post » Czw cze 24, 2010 0:21 Re: Przerasta mnie to...czwarty ,, dodatni,, DOM :):):):)

A to niespodzianka:))
Cieszę sie bardzo.
Od razu Wam pasowała.
A teraz Krusia będzie holenderka?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]