wania71 pisze:W porządku. Po prostu chciałabym wiedzieć na czym stoję. Z wcześniejszych ustaleń wynikało, że kotka miała w niedzielę lub dzisiaj jechać do Krakowa, więc nie chciałam jej szczepić przed samą podróżą.
Skoro ma jechać za tydzień, to zaszczepię ją dzisiaj.
jasdor, chciałabym mieć pewność, że nie zostałam z kotką sama, proszę, informuj mnie na bieżąco, co i jak.
Przepraszam Waniu bardzo, ale sama nie byłam pewna i nie chciałam Ci robić zamieszania. Strasznie oprócz tego mam zamieszanie w swoim życiu i chciałabym żeby doba miała przynajmniej 48 godzin.
Nie chciałabym , żebyś myślała, że pozbyłam się kota i nic mnie już nie obchodzi. Byłam jeszcze w 2 domach, ale ludzie u nas traktują "mienie" kota jako dziś jest ten - jutro następny, bo z poprzednim nie wiadomo co się stało! Poszedł i nie wrócił! A już gadanie "
co to znaczy, że kot jest wysterylizowany i czy to nie wpływa na jego psychikę, czy potem nie robi się drapiący i gryzący..." to mnie powala.
psiama pisze:Dziewczyny - chwała Wam

. Jasdor, poprobuj z tym cafeanimal.pl i stamtąd do metro. Domu kici trzeba. No chyba, że mam Korciaczki poprosić jak to się robi ?

Może znajdą chwileńkę.
Kompletnie się na tym nie znam

Ogłosiłam ją tylko na lokalnych stronach i było trochę telefonów, ale ludzie sie wystraszyli słysząc jakie mam wymagania . A ci, co chcieli wziąć Pipi wg mnie nie nadawali się do opieki nad kotem. Wg nich kot służy do łapania myszy i pilnowania kretówek.
Czekałam jeszcze na potwierdzenie Kasi, czy Pani z Krakowa bierze Pipi, czy inną kotkę. Zabrała inną, która tak samo potrzebowała domku. Miała szczęście kicia!
wania71 pisze:W porządku. Po prostu chciałabym wiedzieć na czym stoję. Z wcześniejszych ustaleń wynikało, że kotka miała w niedzielę lub dzisiaj jechać do Krakowa, więc nie chciałam jej szczepić przed samą podróżą.
Skoro ma jechać za tydzień, to zaszczepię ją dzisiaj.
jasdor, chciałabym mieć pewność, że nie zostałam z kotką sama, proszę, informuj mnie na bieżąco, co i jak.
Nie zostawię Cię Waniu z kotem, chyba, że chcesz następnego

Wszystko sobie zorganizuję i jak najszybciej Cie powiadomię.
Cieszę się, że kicia zaszczepiona