pogaduszki na całego a ja gapa nie tam gdzie byc należy

to się nazywa wyczucie miejsca i czasu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Początkowo na Kotach jak najbardziej aktualne były info - ale odkąd zajęłam sie kotami pani D. nie daję rady prowadzić dwoch watków - oczywiście będę uzupelniac na bieżąco. Już dawno miałam Cię zaprosić tu, bo się zorientowałam, ze chyba nie wiesz o Małych Czarnych w kociarni, ale jakoś tak przypominało mi się nie wtedy, gdy byłam przy kompie..
Marzenia11 pisze:Moja rezydentka Duża upomniała się. W końcu. Tak jak przez 3 lata naszego wspólnego bycia i zycia nie lubila zdjęć tak dzisiaj pozowała tak chętnie i pięknie, że obiecałam jej, że w nagrodę za znoszenie Małych Czarnych umieszczę jej zdjęcia w necie. Oto czynię![]()
Drugie pytanie konkursowe: czy to kot czy tygrys?
uwarka pisze:Marzenia11 pisze:Moja rezydentka Duża upomniała się. W końcu. Tak jak przez 3 lata naszego wspólnego bycia i zycia nie lubila zdjęć tak dzisiaj pozowała tak chętnie i pięknie, że obiecałam jej, że w nagrodę za znoszenie Małych Czarnych umieszczę jej zdjęcia w necie. Oto czynię![]()
Drugie pytanie konkursowe: czy to kot czy tygrys?
oczywista oczywistość![]()
TYGRYS
odmiana środkowoeuropejska występująca w dżungli miejskiej
u mnie w domu grasuje dzika PUMA, troszke potraktowana wybielaczem, grafitowa, nie czarna
Marzenia11 pisze: jesli poprawnie odpowiesz na pierwsze konkursowe pytanie to beezie nagroda![]()
![]()
Marzenia11 pisze:
\']]]]]]]]]]]]]]]]][
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 52 gości