Jedna szopka juz tam jest a nawet dwie .Jedna zajmuja kotki z hospicjum i im tez trzeba by bylo podniesc troszke standard zycia .Druga jest pusta na terenie sasiadki Wioli ,tuz przy jej dzialce .Sasiadka pozwolila korzystac z niej .I wlasnie ta jest pusciutenka , stare ,szare dechy i nic wiecej . Przydalby sie jakis stary tapczanik ,fotel ...no takie sprzety na ktorych koty moglyby polezec . Jakas wykladzina czy cóś tam,co moznaby polozyc na podloge bo dramatyczna .Caly czas męczy mnie mysl ,ze na Teczy sa jeszcze cale altany, ale jakos nie widze sposobu na przeniesienie na teren Wioli .
IKA w ramach promocji daliby barak czy styropian? Wolalabym barakowoz bo o styropian latwiej, ale na to liczyc raczej nie mozna( kupe kasy kosztuja barakowozy)
Tysiek , lykamy kazdy kawalek wykladzinki,dywanika , bo wszystko bardzo potrzebne . Moze koty za przyzwoita podloga az tak nie tesknia, ale nam ludziom lepiej na duszy gdy widzimy futra w estetycznym otoczeniu .
Nie wiem jak zamiescic kod do banerka bo jak wklejam to pokazuje mi sie od razu banerek
Przypominam : Jesli macie jakies stare meble ,niepotrzebne dywany,wykladziny i wszystko to, co mogloby sluzyc do urzadzenia szopy dla kotow podarujcie kociastym .